Barion Pixel
MONUMENTÁLIS HANGZÁS

Álló hangfalak

A Polk Audio álló hangsugárzói a legmagasabb színvonalat képviselik a kompromisszumok nélküli audio teljesítmény világában. A díjnyertes mérnöki kivitelezés és a hamisítatlan megjelenés egy széles frekvenciatartományú, rendkívüli dinamikatartománnyal rendlekező, elképesztően hiteles hangzású hangszórót rejt magában.
Hangfal kollekciók

Elképesztő szépség és teljesítőképesség

Legyen szó kedvenc komolyzenei lemezéről, akusztikus gitár zenéről vagy egy izgalmakkal teli akciófilmről, a Polk Audio álló hangszórók káprázatos zenehallgatási élményt és körülölelő házimozi hangzást teremtenek, miközben bámulatos külsővel rendelkeznek.
Lehengerlő teljesítmény

Több, mint 50 évre visszanyúló tapasztalat. A legújabb szabadalmaztatott hangtechnológiák. Prémium alkatrészek a legkiválóbb minőségű alapanyagokból. Sziklaszilárd, rétegelt MDF dobozok. A Polk így alkotja meg lehengerlő teljesítményű hangsugárzóit.Dynamic Balance®

Szabadalmaztatott Polk Audio technológia, amely lézeres mérések által segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.


Szenzációs részletek

Klippel torzítás elemzés és optimalizálás, mylar és polipropilén kondenzátorokkal ellátott Orth keresztváltók, Power Port® és Power Port® Plus basszus szellőztetés együttesen a Polk Audio hangszórók kiváló teljesítménye érdekében.


Megegyező hangszín

Az összes Polk Audio hangszóró megegyező hangszínnel rendelkezik az adott szérián belül, így észrevétlenül képes egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.

Elegáns stílus

A gyönyörű, valódi fa bevonatú MDF doozok kiválóan passzolnak otthona enteriőrjébe.