Barion Pixel
TAPASZTALJA MEG A

Vezeték nélküli hangszórók

EREJÉT

A Polk Omni kollekció Wi-Fi hangszórói a legkorszerűbb megoldást nyújtják a lenyűgöző otthoni hangzásra. Azon felül, hogy Wi-Fi hálózaton keresztül játszhatja le kedvenc zenéit a Polk Omni alkalmazáson keresztül, ezek a sokoldalú hangfalak kiválóan teljesítenek a vezeték nélküli házimozi rendszerekben is.


  Egyszerűen beállítható, magával ragadó vezeték nélküli audió


  Ismerje meg a valódi 5.1 vezeték nélküli térhangzást, anélkül, hogy kábeleket kellene keresztülvezetnie otthonán. A Polk Omni alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatja és párosíthatja a Polk Omni hangprojektort két S2, S2R vagy S6 hangszóróval és kezdődhet a vezeték nélküli házimozi hangélmény!


  BÁRMELY HANGRENDSZERNEK LEHET

  Vezeték nélküli

  KIEGÉSZÍTÉSE

  Párosítsa az Omni A1 vezeték nélküli erősítőt új vagy meglévő hangszóróival, vagy egészítse ki erősítőjét az Omni P1 vezeték nélküli adapterrel a tökéletes, teljes otthonát lefedő audió kapcsolathoz.


  Kiemelt technológiák


  Vezeték nélküli térhangzás

  Csatlakoztasson újabb vezeték nélküli hangszórókat a hangprojektorához és használja őket háttérsugárzóként a valódi 5.1 vezeték nélküli térhangzásért, anélkül, hogy kábeleket kellene keresztülvezetnie otthonán.


  Voice Adjust

  Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló technológia. Soha többé nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.


  Dynamic Balance

  Lézeres mérések által analizálja a hangszórók elektroakusztikus rendszerét és segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.

  Élvezze az új generációs, letisztult megjelenésű térhangzást


  A vezeték nélküli térhangzáshoz nem szükséges nagy méretű erősítőt használni. A Polk Adio vezeték nélküli surround technológia kompatibilis bármely Play-Fi hangszóróval, amelyet vezeték nélküli háttérsugárzóként kíván használni. A kifogástalan Polk hangzás érdekében viszont azt javasoljuk, hogy az S2, S2R vagy S6 vezeték nélküli hangszórókat párosítsa  az SB1 Plus hangprojektorral.