VESSE BELE MAGÁT AZ IZGALMAKBA

Centersugárzók

Állítsa be a hangszínt zenéhez, filmekhez, sporthoz és videójátékhoz a surround hangszórók legfontosabb tagjával

REPÜLJÖN EL

A tökéletes hangzás univerzumába


Tapasztalja meg a kristálytiszta részleteket, a természetes középtartományt és a tekintélyes basszus hangzást nagy teljesítményű centersugárzóink előadásában. Polk Audio centersugárzók mindegyike megegyező hangszínnel rendelkezik az adott széria hangszóróival, így észrevétlenül képesek egységes, körülölelő térhangzást teremteni.


Kiemelt technológiák


Kimagasló erő

A centersugárzók felelnek a házimozi hangok több, mint 50 százalékának a lejátszásáért a hangeffektektől a párbeszédig.


Dynamic Balance®

Szabadalmaztatott Polk Audio technológia, amely lézeres mérések által segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.Drámai Hangzás

Szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően, mint a Power Port®  és a Klippel optimalizálás, a Polk Audio centersugárzók meglepően gazdag, drámai hangzást teremtenek.

Megegyező hangszín

Az összes Polk Audio hangszóró megegyező hangszínnel rendelkezik az adott szérián belül, így észrevétlenül képes egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.Velejéig innovatív

Olyan exkluzív technológiákkal felszerelve, mint a Dynamic Balance®, a Power Port® és a Klippel optimalizáció, a Polk Audio centersugárzók még szélsőséges hangerőszint mellett is könnyedén biztosítanak kiváló teljesítményt és tiszta részleteket.