Barion Pixel

Monitor XT70

Álló hangsugárzó
Minimális rendelési egység a termékből: 2.
A Monitor XT termékcsalád legnagyobb teljesítményű hangsugárzója, az MXT70 maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét erőteljes, nagy felbontású hangzással, kristálytiszta magas hangokkal és mély, erőlködés nélküli basszusokkal. Hi-Res minősítéssel, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, elérhető árú kialakítással a Monitor XT70 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzás mindenki számára.
139.995 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

A Monitor XT70 Terylene dome tweeterei lehetővé teszik az emberi hallás tartományán túli - akár 40 kHz-ig terjedő - lejátszást, biztosítva a légies, tiszta, high-end energiát és tágasságot, amelyet nemcsak hallani, hanem érezni is fog. Az MXT70 tökéletes a nagy felbontású filmek, játékok vagy a legújabb hi-res streaming szolgáltatások, például az Apple Music, a Tidal, az Amazon Music HD, a Qobuz és a Spotify HiFi élvezetéhez.

A Polk mindig is ismert volt a könnyed basszust produkáló hangszórókról, ez alól az MXT70 sem kivétel. Két erőteljes, 6,5 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó, amelyet kettős 8 hüvelykes passzív sugárzó erősít meg, tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosít, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és zenék pedig hatásos hangzással telnek meg.

A Monitor XT70 a tiszta hangzás élvezetére készült: A kettős nikkelezett kötőpólusok garantálják a közvetlen, veszteségmentes csatlakozást, és lehetőséget biztosítanak a hangszórók két erősítővel való erősítésére; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-szekrények a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

A Monitor XT sorozatot mindenütt minőségi, hangszínben konzisztens komponensekkel tervezték, hogy a modellek kombinálásával összeállíthassa álmai házimozi vagy zenehallgatási berendezését. Az egymáshoz illeszkedő komponensek egységes hangteret biztosítanak, a hangszórók zökkenőmentes keveredésével az igazán magával ragadó hallgatási élmény érdekében.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

​Front Array Driver Complement
1x 1" (2.54 cm) Terylene Dome Tweeter, 2x 6.5" (16.51 cm) Bi-laminate Paper Woofer, 2x 8" (20.32 cm) Passive Bass Radiators
Sensitivity (1 watt @ 1 meter)
89 dB
Crossover Frequency
2,700 Hz
Total Frequency Response
35 Hz - 40,000 Hz
Impedance
Compatible with 4- and 8-ohm outputs
Recommended Amplifier Power Per Channel
25 watts - 200 watts
Speaker Inputs
5-way nickle plated binding posts
Méretek
 235 x 1026 x 318 mm
Nettó tömeg
 15.90 kg
Letöltések

Letöltések