Barion Pixel
Az első vezeték nélküli hangrendszer csúcsminőségű hangzással


Omni Kollekció

A Polk Omni Kollekciót arra teremtettük, hogy kiaknázza a zene streaming végtelen lehetőségeit. Valósághű, részletgazdag hangzása kiemeli versenytársai táborából. Az Omni egyértelműen bizonyítja, hogy 40 éves tapasztalatunk minden egyes termékünkben megmutatkozik.  Egyszerű és kényelmes zenelejátszás


  A Polk Omni széria minden hangszórója lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéjét otthona bármely szobájában lejátszhassa telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről. Szeretné, ha minden helyiségben ugyanaz a dal szólna? Vagy éppen az ellenkezőjére vágyik? Az Omni-val könnyedén szabályozhatja a zenelejátszást, igényeinek megfelelően.

  Egyszerűen kezelhető Polk Omni App

  Az ingyenes Polk Omni alkalmazás segítségével könnyen és kényelmesen irányíthatja a zenelejátszást. Csak töltse le a Google Play vagy Apple App store-ból és vezérelje a zenei streamelést Wi-Fi hálózatán keresztül okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről. A DTS Play-Fi technológia által otthonának összes vezeték nélküli hangszóróját irányíthatja, párosíthatja és különböző igények szerint csoportokra és zónákra oszthatja, hogy kedvenc zenéjét bármelyik szobában egyetlen gombnyomással lejátszhassa.  Polk Omni SB1 Plus házimozi hangprojektor redszer

  Turbózza fel a filmezés, TV nézés és zenehallgatás élményét egy gazdag, kiterjedt, magávalragadó hangtérrel a Polk Omni SB1 Plus házimozi hangprojektor és vezeték nélküli mélysugárzó segítségével.

  Polk Omni S6 nagy teljesítményű vezeték nélküli hangszóró

  Két 101 milliméteres mélyközép sugárzóval, két 19 milliméteres magassugárzóval és egy négycsatornás erősítővel az Omni S6 új magaslatokba emeli a hallgatási élményt.  Teljes teret betöltő hangzásával valósághű hangképet teremt.

  Polk Omni S2 kompakt vezeték nélküli hangsugárzó

  A két 50 milliméteres teljessávú hangszóróval, két erősítővel és két passzív radiátorral ellátott Omni S2 egy kompakt, vezeték nélküli hangsugárzó, amely szinte minden helyiségben szenzációs hangzást hoz létre.

  Polk Omni A1 nagy teljesítményű vezeték nélküli erősítő

  Szeretne kedvenc hagyományos hangszóróinak egy vezeték nélküli frissítést adni? Csatlakoztassa őket a Polk Omni A1 nagy teljesítményű vezeték nélküli erősítőhöz!


  Több, mint egy átlagos zenei streaming rendszer

  A Polk vezeték nélküli surround technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathat két surround hangsugárzót (S2, S2R, S6) az SB1 Plus hangprojektorhoz a Polk Omni alkalmazáson keresztül. Ezáltal fokozhatja a lehengerlő házimozi hangélményt fimezés vagy TV nézés allatt. A Polk Omni széria elhozza Önnek a jövő hangzását.