Barion Pixel
Láthatatlan megjelenés, kifogástalan hangzás


LS Széria

Egyedi, falba és mennyezetbe építhető hangrendszerek


Round Speakers
  Rectangular Speakers


   Hagyományos hangfalak

   A LSiM széria hangszóróinak hangszíne megegyező az  LS széria hangsugárzóinak hangszínével. Ezáltal észrevétlenül képesek egységes hangzást teremteni az olyan hangrendszerek esetében is, ahol hagyományos és beépített hanszórók együttesen felelnek a térhangzásért.

   Sheer-Grille


   A POLK EXKLUZÍV, PAPÍRVÉKONY, MÁGNESESEN RÖGZÍTETT ROSTÉLYAI


   A Vanishing széria beépíthető hangszóróit exkluzív, papírvékony Sheer-Grille™ mágnesesen rögzített rostélyok fedik. A Sheer-Grille™ szinte észrevétlen, rendkívül kicsi lyukakkal rendelkezik és akusztikailag közömbös, így dinamikus, akadálytalan hangzást és egyenletes lefedettséget biztosít a nagyobb helyiségek esetében is. A Vanishing széria hangsugárzói tökéletesen beleolvadnak környezetükbe.


   Újratervezett gyűrűs radiátor magassugárzók


   CSÚCSMINŐSÉGŰ VÁLASZADÁSSAL ÉS HIHETETLENÜL RÉSZLETES, REÁLIS HANGZÁSSAL

   Lebilincselő hangkép, tiszta és élethű részletességgel a kiváló magassugárzó technológiának köszönhetően. Széles dinamikatartományt átölelő hangzás, jobb hangeloszlás és kiterjedtebb felsőtartomány, amely soha nem okoz csalódást.

   Az újratervezett gyűrűs radiátor magassugárzók elképesztő teljesítményt nyújtanak a megfizethető Vanishing LS szériában. Ráadásul a fényvisszaverő felületek hangtorzító hatását digitálisan kompenzálhatja egyetlen kapcsoló segítségével.

   Könnyű beszerelés


   Az egyszerű, könnyedén beilleszthető kivitelezés és a Perfect Fit sablonjaink mindenki számára könnyen elérhetővé teszik az otthoni beépített térhangzást. A szabadalmaztatott Rotating Cam rendszer pedig biztonságos, rezgésmentes teljesítményről gondoskodik.
   Power Port® légterelő

   A PowerPort® a Polk szabadalmazott, mélyátvitelt segítő kúp alakú légterelő egysége, amely a a mozgó levegőt a reflexnyílástól kiindulva szétoszlatja. Megszünteti a turbulenciát és a torzítást, valamint mélyebb, kiterjedtebb basszus hangzást eredményez.

   Egyéni hangvezérlés

   Amennyiben a helyiség korlátai arra kényszerítik, hogy a hangszórók az oldalfalaktól számítva kevesebb, mint 60 cm távolságra legyenek beépítve, akkor a felület közelsége 50 és 200 Hz közötti válaszküszöböt eredményezhet. Ez dörgéshez hasonló hangot hozhat létre. Ennek a problémának a kiküszöbölésére szintén készültünk egy megoldással. Egyetlen gombnyomással szabályozhatja az áthallást és kiszűrheti a nem kívánt dörgést anélkül, hogy a mély basszus hangzás rovására menne.