Barion Pixel
A HANGZÁS, AMI "FELÖLTÖZTETI"

Polk Boom Hangszórók

Ahhoz, hogy mindenhová magával vihesse a kiváló hangzást, olyan hangszóróra van szüksége, ami minden próbatételt kiáll. A Polk Boom széria starpabíró hangsugárzói minden kalandra elkísérik és garantáltan nem hagyják cserben.
The Polk Boom Adventure: California Road Trip


The first truly wearable Bluetooth speaker: Boom Bit  Nagyszerű hangzás, határok nélkül

  Élvezze a hordozható hangot a lehető legjobb minőségben. A Polk BOOM minden kalandra elkíséri és gondoskodik a nagyszerű hangzásról.

  Cseppálló és Vizálló

  Termékeink úgy lettek tervezve, hogy nedves környezeti hatások ellenére is kifogástalanul szóljanak. Vízközeli kalanokra vigye magával Polk BOOM hangszóróját, hiszen a zenehallgatás minden élményt gazdagabbá tesz.


  Koszálló

  A BOOM szériát úgy terveztük, hogy valóban bárhova magával vihesse. Különleges kialakítása véd a piszoktól, portól, sártól és homoktól. Strandoláshoz, túrázáshoz, sportoláshoz egyaránt kiváló választás és biztosan nem okoz csalódást.  Ütésálló

  Masszív és gumírozott kialakításuknak köszönhetően a Polk BOOM termékek tényleg bírják a strapát. Nincs oka aggodalomra, ezek az ütésálló hangszórók minden kalandos útra elkísérik és bátran kiállják a próbákat.
  "A zseniális formatervezésnek köszönhetően ez a vízálló hangszóró egy valódi kis csoda."
  A zene, ami mindenhova elkíséri

  Vigye magával mindenhova! A titkos búvóhelyére. A rejtett ösvényre. A szomszéd kerti partijára. Bárhová is megy, a Polk Önnel tart és gondosodik a kiváló hangzásról. A lenyűgöző hangélmény luxusa úton-útfélen elkíséri.