Barion Pixel

Monitor XT60

Álló hangsugárzó
Minimális rendelési egység a termékből: 2.
Monitor XT60 maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét, mivel dinamikus, nagy felbontású hangzásban, kristálytiszta magas hangzásban és erőteljes, erőlködés nélküli basszusban részesíti Önt. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilis, modern, elérhető árú kivitelben az MXT60 toronyhangszóró teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzás mindenki számára.
99.995 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

A Polk mindig is ismert volt a könnyed basszust produkáló hangszórókról, ez alól az MXT60 sem kivétel. A nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott 6,5 hüvelykes mélysugárzó, amelyet kettős 6,5 hüvelykes passzív rezonátorok erősítenek meg, tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosít, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és zenék pedig hatásos hangzással telnek meg.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: A nikkelezett kötőpólusok közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-szekrények a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

A Monitor XT sorozatot mindenütt minőségi, hangszínben konzisztens komponensekkel tervezték, hogy a modellek kombinálásával összeállíthassa álmai házimozi vagy zenehallgatási berendezését. Az egymáshoz illeszkedő komponensek egységes hangteret biztosítanak, a hangszórók zökkenőmentes keveredésével az igazán magával ragadó hallgatási élmény érdekében.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Driver Complement
1x 1" (2.54 cm) Terylene Dome Tweeter, 1x 6.5" (16.51 cm) Bi-laminate Paper Woofer
Bass Radiators
2x 6.5" (16.51cm) Passive Bass Radiators
Impedance
Compatible with 4- and 8-ohm outputs
Availability
1/4" 20 Threaded Insert or Keyhole Hanger
Crossover Frequency
2200 Hz
Sensitivity (1 watt @ 1 meter)
86 dB
Total Frequency Response
38Hz - 40,000Hz
Recommended Amplifier Power Per Channel
25 watts - 200 watts
Speaker Inputs
1x Pair of 5-way nickel plated binding posts
Méretek
 190 x 925 x 230 mm
Nettó tömeg
 9.10 kg
Letöltések

Letöltések