Barion Pixel

Higgyen a füleinek

MagniFi Széria


Turbózza fel otthona házimozi hangzását a MagniFi széria segítségével. Tiszta hangélményre és magávalragadó térhangzásra teremtettük. Ezek az erőteljes hangprojektorok teljesen megváltoztatják a TV, a filmek, a sport és a zene élményét.

MAGNIFI MAX SR – A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYŰ HÁZIMOZI HANGPROJEKTOR

MÁR KAPHATÓ

Kis méret, óriási hangzás

A teljes teret betöltő térhangzás mostantól kompakt kivitelezésben is lehetséges. A MagniFi széria hangprojektorai csekély helyigénnyel rendelkeznek, ugyanakkor monumentális térhangzással töltik be otthonát.
Kristálytiszta dialógus

A kristálytiszta hangzás életre kelti a képernyőn forgó történetet és közelebb hozza Önt az eseményhez, valódi, élethű élményt nyújtva. Itt az ideje, hogy csúcsminőségben élvezze a hangteret otthonában, a Polk Voice Adjust technológia segítségével.

Voice Adjust

Az exkluzív, Polk Audio Voice Adjust technológia gondoskodik róla, hogy könnyedén hallhatóvá váljon minden olyan dialógus, amiről korábban lemaradt az elhalkulás miatt. Egy gombnyomással teljesen testreszabhatja hangélményét a filmekhez, sporthoz vagy zenéhez optimalizált előre beállított hallgatási üzemmódokkal.


Full Complement Bass technológia

Az egyedülálló Full Complement Bass technológia javítja az alacsonyabb középtartomány és a felső mélytartomány hangzását valamint növeli a tranziens válaszadási sebességet.


Bluetooth

Streamelje kedvenc zenéit, filmjeit vagy sorozatait okostelefonjáról, táblagépéről vagy bármilyen kompatibilis eszközről.

Low-Profile Surround Sound

Szabadalmazott surround technológia és 5.1 Dolby Digital kódolás a felejthetetlen, teljes teret betöltő térhangzásért egy meglepően kompakt hangprojektor és egy vezeték nélküli mélysugárzó jóvoltából.
Ismerje meg jobban a Polk Audio MagniFi Szériáit: