Barion Pixel


Egyszerűen minden mennyeien szól

Polk Otthoni Audio

Emelje új szintre a filmezés és TV nézés hangélményét. Feszegesse határait kedvenc zeneszámai hangzásának. Eljött az ideje, hogy rátaláljon az Ön igényeinek legmegfelelőbb hangzásra a Polk otthoni hangszóróinak széles kínálatában. A hagyományos komponens hangszóróktól a különféle zenei megoldásokon át a vezeték nélküli házimozi rendszerekig, kollekcióinkban mindent megtalál.

LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA


A Lenyűgöző Hangzásra


Költségkímélő megoldások otthona teljes hangterének felturbózására. Szerteágazó lehetőségeket kínálunk, hogy garantáltan megtalálhassa a tökéletes Polk hangszórókat otthona minden zugába.


Kristálytiszta beszédhangok, gazdag térhangzás, mély basszus

Ezeket a minőségeket minden Polk termék kialakításánál szem előtt tartjuk. Az otthoni audió rendszerek esetén kiemelten fontos, hogy a televíziózás, filmezés és zenehallgatás nyújtotta élmény felpezsdítse érzékeinket. Készítse be az üdítőt és a csipegetnivalókat, dőljön hátra és élvezze az egész teret körülölelő felülmúlhatatlan otthoni házimozizást.

Kényeztesse füleit

Ránk mindig számíthat, ha csúcsminőségű hangzásra vágyik. Akár házimozi rendszert, mélynyomót, hangprojektort vagy egyéb hangsugárzókat keres, itt mindent megtalál.