Barion Pixel

Signature ES60

Álló hangsugárzó
Élvezze a filmeket, a zenét és a játékokat nagy felbontású, helyiséget betöltő, filmszerű hangzással. A Polk legnagyobb teljesítményű Signature Elite hangszórója dinamikusan kiegyensúlyozott akusztikai tömböt, precíziós keresztváltókat és Power Port basszuserősítő technológiát tartalmaz. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező és elérhető árú Signature Elite ES60 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzásról mindenki számára.
Az ES60 Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, Terylene dóm tweeter kristálytiszta magas hangokat (40 kHz+) biztosít, amelyek ideálisak az olyan szolgáltatásokból származó nagy felbontású zenék, mint az Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz és Spotify HiFi, valamint a legújabb ultra-hd filmek hangsávjainak élvezetéhez.
A Signature Elite ES60 Dynamic Balance polipropilén mélysugárzóknak és a háromutas keresztváltó elrendezésnek köszönhetően zökkenőmentes, élethű hangzásvilágot tapasztalhat, függetlenül attól, hogy hol ül.
259.995 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

A Polk szabadalmaztatott Power Port kialakítása nagyobb felületet és egyenletesebb légáramlást biztosít a nagyobb teljesítmény és kevesebb torzítás érdekében, mint a hagyományos portos hangszóróknál. Az ES60 három 6,5"-os mélysugárzójával párosítva ez erőlködés nélküli, érezhető basszust jelent.

Az ES60 tornyok tágas, tiszta, átölelő és valósághű hangvisszaadást biztosítanak szinte bármilyen erősítővel vagy receiverrel - legyen az 4 vagy 8 ohmos, vintage audiofil vagy a legújabb Dolby Atmos vagy DTS:X surround AVR-ek.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Meghajtók
(2,54 cm) d (kör) Terylene High-Res dóm magassugárzó, 3x 6,5" (16,51 cm) d (kör) Dynamic Balance Mica megerősített polipropilén hangszórók.
Teljes frekvenciaválasz
36 Hz - 40.000 Hz
Érzékenység (1 watt @ 1 méter)
90 dB
Keresztváltási frekvencia
2,500 Hz
Impedancia
Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.
Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként
20 watt - 300 watt
Bemenetek
Kettős aranyozott 5-utas csatlakozó
Méretek
296 x 1130 x 399 mm
Nettó tömeg
23.60 kg
Letöltések

Letöltések