Barion Pixel

KÜLTÉRI hangszórók minden évszakra


Atrium Széria

Az Atrium® széria rugalmas és megbízható HiFi hangzást nyújt kültéri helyszíneken. Ezek az időjárásálló hangsugárzók lenyűgöző hangzást biztosítanak egész évben.Szabadtéri teljesítmény

A kertben diszkréten elrejtve, a teraszon lévő ponyvatető vázára akasztva vagy bármely egyéb kültéri helyszínen igényeinek megfelelően alkalmazhatja az Atrium® széria hangszóróit, amelyek úgy lettek tervezve, hogy elviseljék a váltakozó időjárási elemeket és csúcsminőségű hangzással töltsék be a tágas szabadtéri tereket.Földet remegtető basszus

Nagy teljesítményű mélyhangvisszaadás időjárásálló kivitelben. Az Atrium® széria Sub10 mélysugárzója olyan basszus hangzást biztosít, hogy még a föld is beleremeg.


Minden időjárásban
 megállja a helyét

Az Atrium® széria hangszóróit szigorúan teszteljük szélsőséges hőmérsékletek és a legrosszabb időjárási körülmények között is. Büszkén mondhatjuk, hogy hangsugárzóink figyelemreméltóan kiállják a változó időjárás kihívásait minden évszakban.


DYNAMIC BALANCE®

A szabadalmaztatott Dynamic Balance® és Klippel optimalizációs technológiáknak köszönhetően biztosítjuk a Polk Audio tiszta, részletgazdag és dinamikus hangzását.

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS KÜLTÉRI KIVITELEZÉS

Az eloxált alumíniumból készült dóm magassugárzóink gumi szegéllyel és légmentesen lezárt polipropilén membránnal vannak ellátva, amelyek hosszú éveken át tartó,megbízható kültéri teljesítményt biztosítanak.

POWER PORT®

A szabadalmaztatott vízálló Power Port® basszus légterelő valósághű és tiszta basszushangzást eredményez a szabad ég alatt is.


Határtalan kültéri hangzás


Az Atrium® széria hangszórói megteremtik a lehetőséget arra, hogy bárhol minőségi, nagy teljesítményű hangélményben lehessen része, ahol csak szeretné. Számos installációs lehetőséget kínálunk, hogy könnyen, a saját igényeinek megfelelően telepíthesse kültéri hangsugárzóinkat. Mindemellett termékeink szigorú tesztsorozaton mennek keresztül, hogy kétségtelenül magas minőségű, megbízható, időjárásálló kültéri hangzást garantáljanak.