Barion Pixel
LÉPJEN BE A NAGYSZERŰ HANGZÁS BIRODALMÁBA

Otthoni hangsugárzók

Bármit is hallgat, megérdemli az ütős, nagyszerű hangzást. Polk hangszórókkal otthona minden helyiségében a legkiválóbb teljesítményű hangzásban lehet része. A magával ragadó, tiszta hangok és a mély basszus megkoronázza kedvenc filmjeinek, tévéműsorainak és zenéinek élményét.

Kényeztesse füleit

Ránk mindig számíthat, ha csúcsminőségű hangzásra vágyik. Akár házimozi rendszert, mélynyomót, hangprojektort vagy egyéb hangsugárzókat keres, itt mindent megtalál.

Valódi mozi élmény az Ön nappalijában

Szereti a mozifilmeket, mégis szívesebben élné át a lélegzetelállító mozi élményt saját kanapéján ülve? Dőljön hátra, lazítson és élvezze a nagy teljesítményű térhangzást otthona kényelmében. A Polk hangszórókkal megteremtheti a lenyűgöző házimozi hangzást, amire mindig is vágyott.

Élvezze a Koncertet

Polk hangfalak segítségével valóban úgy érzi majd, mintha a stúdióban vagy éppen az élő koncert színpadán lenne kedvenc előadójával. Merüljön el az élményben, amint kedvenc dalai kristálytiszta magas hangokkal, erőteljes középtartománnyal és öblös basszusokkal teli átható hitelességgel kelnek életre otthona kellős közepén.