Barion Pixel
HTS
MÉLYSUGÁRZÓK

POWER PORT® technológiával

Erőteljes, mély basszus hangzás házimozi rendszeréhez és zenehallgatáshoz egyaránt
Csak a tiszta mélyhangok!

Keltse életre nappalija hangterét az új, nagy teljesítményű Polk HTS mélynyomók segítségével, amelyek szabadalmaztatott Power Port technológiával kiegészítve gondoskodnak a tiszta és részletes mélyhangvisszaadásról.
A rendkívüli, Power Port® technológiával felszerelt mélynyomó 

A Power Port® a mélynyomó lefelé irányuló reflexnyílásán keresztül kiáramló levegőt  szétoszlatja a térben, ezáltal minimalizálja a turbulenciát, a torzítást és a portzajt. A Power Port® technológiával felszerelt mélysugárzók 3dB-lel kevesebb portzajt produkálnak, mint Power Port® nélküli versenytársaik.Kezében az irányítás

Beépített vezérlők a hangerő, az aluláteresztő szűrő és a fázis (0/180 °) beállításához. Automatikus be- és kikapcsolás lehetősége házimozi rendszerekben.
Dynamic Balance

Klippel mérőrendszerrel optimalizált Dynamic Balance® technológiánkkal fejlesztett mélysugárzóink megakadályozzák a nem kívánt rázkódások elterjedését, és gondoskodnak a legjobb hangtisztaságról minden hangerőszint mellett.

Valódi, mély basszushangzás házimozizáshoz és zenehallgatáshoz

A HTS mélysugárzó elhozza Önnek az erőteljes basszus hangzást, akár új surround vagy ATMOS hangsugárzókat telepít, akár egy második mélysugárzót ad hozzá házimozi rendszeréhez a felülmúlhatatlan zenei és házimozi hangélmény érdekében. A HTS mélysugárzók szabadalmaztatott Dynamic Balance® és Power Port®

technológiákkal valamint 400W vagy 200W-os erősítővel vannak felszerelve.

Univerzális kompatibilitás

Csatlakoztassa LFE csatornán vagy sztereó RCA bemeneteken keresztül. A POLK mélysugárzók valamennyi házimozi rendszerhez könnyedén csatlakoztathatók. Csatlakozókábeleket nem biztosítunk a mélysugárzók mellé, ezeket szükség szerint egyénileg kell beszerezni.