Barion Pixel

Signa Széria

Gyorsan és könnyen beszerelhető, megfizethető házimozi hangprojektorok 
Polk Signa S1 univerzális TV hangprojektor és vezeték nélküli mélysugárzó rendszer

A letisztult formatervezésű Signa S1 univerzális hangprojektor fantasztikus házimozi élményt nyújt. Messze meghaladja a tévékészülékek beépített hangszóróinak teljesíményét. A Polk szabadalmaztatott VoiceAdjust technológiája gondoskodik a kristálytiszta dialógusról, a Dolby Digital dekódolás pedig a magabiztos térhatású hangzásról. A vezeték nélküli mélysugárzó intenzív basszus hangzást biztosít. Sőt, a Signa S1 Bluetooth-on keresztül is lejátssza kedvenc zenéit.


Signa Solo

A Polk Signa Solo hangprojektor elképesztő házimozi élményt nyújt. A szabadalmaztatott SDA surround technológia által kiterjed, valósághű hangtérrel gazdagítja a filmezés és televíziózás élményét. A Polk VoiceAdjust technológiának köszönhetően garantált a kristálytiszta dialógus. A beépített Bluetooth pedig lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit vezeték nélkül lejátszhassa.
Signa S2 univerzális TV hangprojektor és vezeték nélküli mélysugárzó rendszer

Az alacsony profilú Signa S2 egy olyan univerzális TV hangprojektor ami hihetetlen, szobát betöltő házimozi-élményt nyújt - sokkal jobbat, mint amit a tévékészülékekbe beépített kis hangszórók tudnak.  A Polk szabadalmaztatott Voice Adjust technológiája biztosítja a tiszta párbeszédet és a Dolby Digital dekódoláshoz a magával ragadó, teljes térhatású hangzást Egy vezeték nélküli mélysugárzót is tartalmaz. Plusz kedvenc zenéjét a Bluetooth®-on keresztül is továbbíthatja.


Polk VoiceAdjust™ Technológia

Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló, szabadalmaztatott technológia. Többé soha nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.

Vezeték nélküli zenei streaming

Könnyedén lejátszhatja kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül a Signa S1 vagy a Signa Solo hangprojektorainkkal.

Egyszerű beüzemelés

Egyszerűen dugja be a mellékelt optikai kábelt és hangprojektora már készen is áll a szenzációs hangzásra.