Barion Pixel
KÉSZÜLJÖN FEL A VALÓSÁGHŰ TÉRHANGZÁSRA

Polk Házimozi rendszerek

Dőljön hátra, lazítson és élvezze a legnagyobb mozifilmek magával ragadó térhangzását saját otthonában. A keskeny hangprojektoroktól a tekintélyes hangfalszettekig, a Polk Audio házimozi rendszerei egytől egyig gondoskodnak a lélegzetelállító házimozi hangélményről.
ÚJ SZINTRE EMELJÜK

A házimozi hagzást

Kedvenc filmjeit és tévéműsorait egy teljesen új hangminőségben élvezheti egyenesen a kanapéja kényelméből. A Polk minden hangszórójába szabadalmaztatott audio technológiák sokaságát építette be, így bármelyik hangrendszert választja, garantáltan lenyűgöző hangélményben lesz része.Teljes teret betöltő hangzás

A Polk Audio házimozi rendszerek számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy az otthoni térhangzást új magaslatokba emelhesse. Válasszon hangprojektort a tisztább hallgatási élmény érdekében és mélysugárzót az öblösebb basszus hangzás eléréséhez. Válogasson széles kínálatunkban a különböző álló, állványos, falra szerelhető és falba építhető hangszóróink sokasága közül és bővítse otthoni surround hangrendszerét 5.1-ről 7.1-re és még tovább.