KÉSZÜLJÖN FEL A VALÓSÁGHŰ TÉRHANGZÁSRA

Polk Házimozi rendszerek

Dőljön hátra, lazítson és élvezze a legnagyobb mozifilmek magával ragadó térhangzását saját otthonában. A keskeny hangprojektoroktól a tekintélyes hangfalszettekig, a Polk Audio házimozi rendszerei egytől egyig gondoskodnak a lélegzetelállító házimozi hangélményről.
  ÚJ SZINTRE EMELJÜK

  A házimozi hagzást

  Kedvenc filmjeit és tévéműsorait egy teljesen új hangminőségben élvezheti egyenesen a kanapéja kényelméből. A Polk minden hangszórójába szabadalmaztatott audio technológiák sokaságát építette be, így bármelyik hangrendszert választja, garantáltan lenyűgöző hangélményben lesz része.  Főbb jellemzők  Szabadalmazott innovációk

  A Dynamic Balance® technológiától a Power Port® -on át az Acoustic Resonance Control® -ig, a Polk Audio szabadalmaztatott technológiái páratlan teljesítményt nyújtanak.


  Elegáns stílus

  Válogasson a gyönyörű, valódi fából készült bevonatok, a karcsú formatervezések és a szinte láthatatlan, beépíthető modellek közül. A Polk kínálatában biztosan megtalálja az otthona enteriőrjébe leginkább passzoló hangsugárzót.


  Megegyező hangszín

  Az összes Polk Audio hangszóró megegyező hangszínnel rendelkezik az adott szérián belül, így észrevétlenül képes egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.

  Legendás hangminőség

  A Polk Audio több, mint 40 év szakmai tapasztalatára épülő házimozi rendszerei kétségtelenül magával ragadó térhangzást teremtenek.

  Teljes teret betöltő hangzás

  A Polk Audio házimozi rendszerek számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy az otthoni térhangzást új magaslatokba emelhesse. Válasszon hangprojektort a tisztább hallgatási élmény érdekében és mélysugárzót az öblösebb basszus hangzás eléréséhez. Válogasson széles kínálatunkban a különböző álló, állványos, falra szerelhető és falba építhető hangszóróink sokasága közül és bővítse otthoni surround hangrendszerét 5.1-ről 7.1-re és még tovább.