Barion Pixel

MUTASSA MEG MINDENKINEK A GYÖNYÖRŰ HANGZÁST

Állványos hangfalak

A Polk Audio állványos hangszóróinak látványa és hangja egyaránt bámulatos. A nagyszerű hangzást kompakt, bútor minőségű MDF dobozba csomagoltuk. Minden modellt úgy terveztünk, hogy stílusukkal, sokoldalúságukkal és teljesítményükkel garantáltan lenyűgözzenek mindenkit.


KOMOLY HANGZÁS

KOMOLY HALLGATÓKÖZÖNSÉGNEK

A helytakarékosság már nem kell, hogy a tejesítmény rovására menjen. Állványos hangszóróink teljesítménye az álló hangfalak hangzásával vetekszik. Mostantól a kisebb kivitelezésű állványos hangsugárzók jóvoltából is ugyanazt a lélegzetelállító, nagy és dinamikus hangképet élvezheti.

Kiemelt technológiák


Dynamic Balance®

Szabadalmaztatott Polk Audio technológia, amely lézeres mérések által segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.


Prémium alkatrészek

A selyem dóm magassugárzóktól a nagy teljesíményű keresztváltó rendszerekig, a Polk Audio állványos hangfalai tetőtől talpig a legnagyobb szakértelemmel lettek kialakítva.Megegyező hangszín

Az összes Polk Audio hangszóró megegyező hangszínnel rendelkezik az adott szérián belül, így észrevétlenül képes egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.

Elegáns stílus

A gyönyörű, valódi fa bevonatú MDF doozoknak és az elegáns formatervezésnek köszönhetően a Polk Audio állványos hangsugárzóinak külseje és hangzása egyaránt ámulatba ejtő.

Igényeinek megfelelő opciók

A házimozi rendszerektől a sztereó HiFi rendszerekig, válogasson igényeinek megfelelően az ideális méretű, nagy teljesítményű állványos hangszóróink széles kínálatából.