MUTASSA MEG MINDENKINEK A GYÖNYÖRŰ HANGZÁST

Állványos hangfalak

A Polk Audio állványos hangszóróinak látványa és hangja egyaránt bámulatos. A nagyszerű hangzást kompakt, bútor minőségű MDF dobozba csomagoltuk. Minden modellt úgy terveztünk, hogy stílusukkal, sokoldalúságukkal és teljesítményükkel garantáltan lenyűgözzenek mindenkit.


  KOMOLY HANGZÁS

  KOMOLY HALLGATÓKÖZÖNSÉGNEK

  A helytakarékosság már nem kell, hogy a tejesítmény rovására menjen. Állványos hangszóróink teljesítménye az álló hangfalak hangzásával vetekszik. Mostantól a kisebb kivitelezésű állványos hangsugárzók jóvoltából is ugyanazt a lélegzetelállító, nagy és dinamikus hangképet élvezheti.

  Kiemelt technológiák


  Dynamic Balance®

  Szabadalmaztatott Polk Audio technológia, amely lézeres mérések által segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.


  Prémium alkatrészek

  A selyem dóm magassugárzóktól a nagy teljesíményű keresztváltó rendszerekig, a Polk Audio állványos hangfalai tetőtől talpig a legnagyobb szakértelemmel lettek kialakítva.  Megegyező hangszín

  Az összes Polk Audio hangszóró megegyező hangszínnel rendelkezik az adott szérián belül, így észrevétlenül képes egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.

  Elegáns stílus

  A gyönyörű, valódi fa bevonatú MDF doozoknak és az elegáns formatervezésnek köszönhetően a Polk Audio állványos hangsugárzóinak külseje és hangzása egyaránt ámulatba ejtő.

  Igényeinek megfelelő opciók

  A házimozi rendszerektől a sztereó HiFi rendszerekig, válogasson igényeinek megfelelően az ideális méretű, nagy teljesítményű állványos hangszóróink széles kínálatából.