Barion Pixel


ISMERJE MEG A MÉLY BASSZUS VILÁGÁT

Mélyládák

A Polk Audio mélysugárzói öblösebb és realisztikusabb basszust adnak  hangrendszeréhez.Mélyláda kollekciók
PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MÉLYLÁDÁK PRO ™ TECHNOLÓGIÁVAL

Hallgassa meg és élvezze prémium kategóriás mélysugárzóinkat. A Polk Room Optimizer ™ nagyszerű teljesítményről gondoskodik, függetlenül attól, hogy mélyládája hol helyezkedik el a térben.


POWER PORT® TECHNOLÓGIÁVAL FELSZERELT MÉLYLÁDÁK

Erőteljes, mély basszus hangzás házimozizáshoz és zenehallgatáshoz a Power Port technológiával kialakított HTS mélynyomók segítségével.


KÜLÖNLEGES KIALAKÍTÁSÚ, ALAP KATEGÓRIÁS MÉLYLÁDÁK

Úgy terveztük, hogy szenzációs mélységű basszus hangzást biztosítsanak és modern formatervezésükkel kiválóan illeszkedjenek otthonába. Mindezt pedig rendkívül alacsony áron!HTS Mélyládák

Különböző lehetőségek állnak rendelkezésére a mélyládák elhelyezése kapcsán:Kiemelt technológiákPower Port® technológia

Számottevően csökkenti a turbulenciát, a torzítást és a portzajt egy mély és testes basszus hangzás érdekében


Szakértelemmel tervezve

Csúcsminőségű alkatrészek, prémium kategóriás anyaghasználat és egyedi kialakítások gondoskodnak a hosszú élettartamú, tiszta és valósághű hangzásról.


Polk Room Optimizer ™ (PRO)

A DSW PRO széria távirányítóján kiválaszthat egyet a négy előre programozott tér optimalizációs funkció közül, az adott helyiség adottságainak megfelelően. Valamint válogathat a Polk exkluzív PRO ™ technológia egyéb beállításai közül is.


Legendás hangminőség

A Polk Audio több, mint 40 év szakmai tapasztalatára épülő Dynamic Balance® technológiája rendkívüli basszus hangzást teremt.

Elképesztő basszus hangzás

Élvezze a szabadalmazott technológiák által kialakított mélyládák bámulatos teljesítményét. Az egyedi légterelő rendszer és a nagy teljesítményű házszerkezet számottevően csökkenti a turbulenciát, a torzítást és a portzajt és mély, testes basszus hangzást eredményez.

Csak a tiszta mélyhangok!


Keltse életre nappalija hangterét az új, nagy teljesítményű Polk HTS mélynyomók segítségével, amelyek szabadalmaztatott Power Port technológiával kiegészítve gondoskodnak a tiszta és részletes mélyhangvisszaadásról.

Szenzációs basszus filmekhez és zenéhez

Kiváló teljesítményű és nagy teherbírású mélyládáink meglepően öblös, természetes, zenei mélyhangzást biztosítanak.