Barion PixelAMIÉRT ÉRDEMES FELTEKERNI A HANGERŐT


A HiFi hangzás

A High fidelity, azaz HiFi kifejezést ma már számos hangsugárzó és audio felszerelés általános szinonímájaként is használjuk, de ami a legfontosabb, hogy a HiFi minden esetben a reprodukált hang magas minőségét jelzi. Egy olyan eszköz, amely semlegesíti a nemkívánt zajokat és torzításokat, miközben biztosítja a hallgatás élményében kulcsfontosságú szerepet betöltő gazdag és erőteljes hangzást.
A HIFI ZENEHALLGATÁS

Életre kelti a hangokat


Az otthoni zenehallgatás optimális esetben képes arra, hogy olyan hangélményt nyújtson, mintha a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén hallgatná kedvenc előadóját. Mert amikor minden zenehallgatáskor tiszta és élethű, ugyanakkor fülének kellemes hangokat élvezhet, akkor biztos lehet benne, hogy a HiFi maradéktalanul teljesít.

BESZÉLJÜK MEG MIBŐL ÁLL

A jó HiFi


Az otthoni HiFi élmény megteremtéséhez a hangfalak gyakran egyéb eszközökkel is kiegészülnek. Ezáltal erősítők, audió vevők, lemezjátszók és digitális zenelejátszók is oszlopos tagjai lehetnek az Ön HiFi felszerelésének. A legtöbb márka úgy fejleszti ki efféle termékeit, hogy azok könnyedén csatlakoztathatók legyenek hangsugárzóinkhoz és hangrendszereinkhez, így felelve közösen a zenehallgatás minőségéért. Természetesen az általuk biztosított teljesítmény is befolyásolja a végső hangélményt, de a Polk mindig garantálja, hogy hangszóróival kitűnő HiFi hangzás lesz a végeredmény.

Nagy felbontású Audió teljesítmény

A legújabb tervezésű Terylene magassugárzónk kristálytiszta magas hangokról gondoskodik zene és beszédhang esetén egyaránt, hogy még kellemesebbé tegye a zenehallgatással vagy TV nézéssel töltött pillanatokat. Segítségével valóban úgy érzi majd, mintha a stúdióban vagy éppen az élő koncert színpadán lenne kedvelt előadójával. Mostantól egy teljesen új, nagy felbontású minőségben hallgathatja kedvenc zenéit.

Még több HiFi igazság amit érdemes fejben tartani

Ne feledje, a HiFi a kitűnő hangminőségről szól! Minden audiótechnológiai újdonság, mellyel az elmúlt évtizedek alatt találkoztunk, újabb és újabb lehetőségeket kínált a HiFi élvezetére. A hagyományos analóg megoldások egy olyan digitális világgá nőtték ki magukat, ahol a HiFi audió mára egyre inkább számítógépes formátumokká alakult át. Bárhová is vezessen a jövő, a Polk hangsugárzói mindig gondoskodnak majd a valódi HiFi élményről.
Omni P1

Vezetnék nélküli adatpter zenék streameléséhez