Barion Pixel


MINDANNYIAN SZERETJÜK


A térhangzást


Amikor egy kis szórakozásra és lazításra kerül a sor kedvenc filmei, sorozatai vagy TV műsorai társaságában, nincs ami felemelőbbé tenné az élményt, mint az, ahogy a térhangzás életre kelti a hangokat. Akár egy klasszikus, két hangfalból álló szettben gondolkozik, vagy egy komplett házimozi rendszerben, tudjon meg többet a Polk által kínált széleskörű lehetőségekről.
KÉNYEZTESSE FÜLEIT

Térhangzással

A Polk hangszórókat úgy fejlesztettük ki, hogy magávalragadó hangzást biztosítsanak és a felülmúlhatatlan térhangzás élményét hozzák el otthonába. Mindemellett a Polk hangfalak mind Dolby® és DTS® kompatibilisek, hogy csúcsminőségű házimozi hangzást teremtsenek abban az esetben is, ha az Ön hangrendszere egyetlen hangfalpárból és egy mélyládából áll.

Egy centersugárzó rendkívül tiszta hangélményről gondoskodik

Kristálytiszta dialógus. Lehengerlő hangeffektek. Kifogástalan audió részletek. Egy centersugárzó új lehetőséget kínál a térhangzás csodálatos világának felfedezésére. Életre kelti a hangokat kedvenc zenéjének vagy filmjének maximális élvezetéhez.


Válogasson

Álló hangfalaink közül    A térhangzás

    végtelen lehetőségei


    A felülmúlhatatlan térhangzás élményének elérése érdekében bővítse ki rendszerét 5.1, 7.1 vagy 9.1-re. Egy hagyományos, három hangfalból álló rendszer is könnyen kibővithető és maximálisan az Ön személyes igényeire szabható. Nincs más dolga, mint kedvére válogatni hangfalaink és háttérsugárzóink széles kínálatából. Amennyiben a tökéletesen körülölelő Dolby Atmos® térhangzás elérésére törekszik, magassági kiegészítő hangsugárzókat és falba valamint mennyezetbe építhető hangszórókat is talál a kollekciónkban.