Barion PixelSzabadalmaztatott SDA® Surround Technológia

A szabadalmaztatott SDA (Stereo Dimensional Array) surround technológia gazdag és körülölelő hangteret és kifinomult sztereó hangképet alkot, miközben egy valósághű, multidimenzionális hangélményt teremt.
SDA összehasonlítás


Hagyományos

A hagyományos TV hangszóróknál gazdagabb, de összességében még mindig limitált hangteret eredményez.

SDA

Körülölelő, multidimenzionális hangélményt teremt, amely a hagyományos hangprojektorok tejlesítményénél messzemenően lenyűgözőbb.

5.1-es valódi surround hangzás

SDA és vezeték nélküli surround hangrendszer egyesítése a valódi 5.1-es mozi minőségű hangélményért.

...hogy lássa a különbséget
A STEREO DIMENSIONAL ARRAY (SDA) TÖRTÉNETE

Az eredeti SDA technológia az interaurális áthallás (Inter-aural Crosstalk) névre hallgató jelenséget célozza meg. Ez egy alapvető probléma, ami nem csupán minden sztereó hangrendszer gyártása kapcsán vetődik fel, hanem valamennyi olyan rendszer esetében is, amely több, mint egy hangszóróval rendelkezik. A Polk Audio az első, aki akusztikailag, a hallgatási térben próbálta meg kiküszöbölni ezt a problémát. Olyan meghajtókat helyeztünk el a hangrendszeren belül, melyek pontosan célzott törlési jelet juttatnak az Ön füleibe. Ezáltal az SDA lehetővé teszi, hogy Ön aképpen élvezhesse a hanzást, ahogy azt kedvenc alkotói megálmodták. Az egyes hangszerek olyan széles spektrumon keresztül kelnek életre, mintha személyesen az Ön fülei hallatára szólalnának meg az adott pillanatban.
Az SDA napjainkban

Új fejezetet nyitottunk a szabadalmaztatott SDA technológiánk részére a meglepően kis méretet öltött MagniFi Mini és MagniFi Max hagprojektorok megalkotásával. Passzív crossover használata helyett, amely kifejezetten a kétutas hangsugárzó rendszerekhez lett tervezve, mi inkább DSP (digital signal processors) beépítése mellett döntöttünk hangprojektoraink tervezésekor, hogy könnyedén elhozzuk az SDA élményt az Ön otthonába is. Mindemellett a MagniFi széria 5.1-es térhangzással kényezteti el hallgatóközönségét és Dolby® valamint DTS® kompatibilis.POLK. A VÁRAKOZÁSOKAT FELÜLMÚLÓ, LENYŰGÖZŐ HANGZÁS
Hallgassa Másképp


MAGNIFI MAX SR – MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYŰ HÁZIMOZI HANGPROJEKTOR RENDSZER