Barion Pixel


JOBBAN SZÓL A ZENE A POLK

vezeték nélküli hangsugárzóival

A felejthetetlen gitárszóló és a kedvenc új slágerének fülbemászó dallama mindenhová elkíséri. Nagyra értékeli, hogy a zenei streaming könnyen elérhetővé és kényelmesen lejátszhatóvá teszi kedvenc zenéit? Ne érje be kevesebbel, mint nagyszerű hangzással! A Polk vezeték nélküli audio készülékei minden hangjegyet gazdag és valósághű részletekkel töltenek meg. Kényeztesse füleit csúcsminőségű hangzással!  Nem marad le egyetlen szóról sem

  szabadalmaztatott Voice Adjust
  technológiánk jóvoltából, amelyet minden Polk Audio vezeték nélküli hangprojektorba beépítettünk  HALLGASSA A ZENÉT

  Teljesen kötetlenül


  Függetlenül attól, hogy Wi-Fi hangszórón keresztül streameli a zenét a konyhában vagy fejhallgatóval pihen a kanapén vagy éppen kutya sétáltatáshoz vitte magával kedvenc albumát, a Polk vezeték nélküli audio készülékei elbűvölő hangzással kápráztatják el, kábelek nélkül.

  A Polk magabiztos a vezeték nélküli zenelejátszásban


  Kétségtelen, hogy értünk a nagyszerű hangzáshoz, amelyet 1972 óta kutatunk és tökéletesítünk. Miközben tovább hajózunk a digitális zene feltérképezetlen vizein, ne felejtsük el, hogy minden zene, amit hallgatunk megérdemli a tiszta, részletgazdag megszólaltatást és az öblös basszus hangzást. Mert zenét hallgatni csak jó minőségben érdemes.