Barion PixelÉLJE ÁT A ZENÉT

A nappaliban


Élvezze házimozi rendszerét Polk zene streaming eszközön keresztül is. Egy hangprojektor segíségével egyetlen gombnyomással navigálhat a televíziózás vagy filmezés nagyszerű hangélménye és kedvenc zenéje között, anélkül, hogy megzavarná a kanapén töltött kényelmét.
  Helyezze magát kényelembe nagyszerű hangzás mellett a hálószobában is

  Irányítsa a zenelejátszást egyenesen az ágyából WiFi kapcsolaton keresztül. Legyen szó egy kis kedvcsináló bulizenéről az esti programra való készülődés közben, vagy éppen egy elalvásra hangoló lágyan relaxáló dalról, a hálószobából sem maradhat el a zene streaming.


  CSÖKKENTETT RÁZKÓDÁS A KIFOGÁSTALAN HANGMINŐSÉG ÉRDEKÉBEN


  Egy felsőfokú analízis a hangfal teljes elektroakusztikus és mechanikus rendszeréről, amely elősegíti a legjobb alapanyagok kiválasztását és a legelőnyösebb formatervezést a lehető legvalósághűbb hangzású hanszórók megvalósításáért.

  FELERŐSÍTI A BASSZUST


  A hangszóró aktív meghajtójából kiindulva fokozza a teljes basszus hatást, miközben minimalizálja a torzítást. Tökéletes tartozéka a kis méretű kivitelelzéseknek és az álló, beépített mélysugárzóval rendelkező teljeskörű rendszereknek egyaránt.

  KITERJESZTI A KISEBB MÉRETŰ HANGFALAK HANGTERÉT


  Kifejezetten a kisebb hanszórókhoz kialakított megoldás, amely széles, körülölelő hangeteret képez.


  A hagyományos hangrendszernek is szüksége van egy kis digitális szeretetre


  Ragaszkodik az évtizedeken át jól bevált, öreg hangfalaihoz és lejátszóihoz? Bizonyára megvan rá az oka. Nem csupán jól szólnak, de időről időre előhoznak egy hozzájuk kapcsolódó kellemes emléket, eszébe juttatják azokat az időket, amikor folyamatosan ismételve hallgatta rajtuk megunhatatlan kedvenc dalát. Nem kell lemondania régi kedvenceiről, elég ha csupán megengedi, hogy a Polk segítsen nekik beilleszkedni a mai korba egy kis digitális kiegészítéssel.
  SZABADALMAZTATOTT CROSSOVER TECHNOLÓGIA A TÖKÉLETESEBB HANGÉLMÉNYÉRT


  Kiszűri a hangszórók között fellépő nem kívánt interferenciát és egy élthű hangeret teremt a teljes helyiségben.

  MEGKORONÁZZA A TÉRHANGZÁS ÉLMÉNYÉT


  E szabadalmaztatott technológia a hangfalon belül semlegesíti az összes zavaró áthallást és torzítást, ezáltal fokozva a lehengerlő háromdimenziós hangélményt.

  SZABADALMAZTATOTT POWERPORT FORMATERVEZÉS A TORZÍTÁS MENTES, KITERJEDT BASSZUS HANGZÁSÉRT


  Számottevően csökkenti a turbulenciát, a torzítást és a portzajt egy mély és testes basszus hangzás érdekében.  Zene streaming a konyhában is


  A főzés élményét is fokozza, ha közben csúcsminőségben hallgathatja kedvenc számait.  Tálalja fel specialitását barátainak egy kellemes zene kíséretében, mert minden alkalmat emlékezetesebbé lehet tenni egy minőségi hangzású zenei aláfestéssel. A zene streaming nem maradhat ki a konyhából és az étkezőből sem.