Barion Pixel
HIGGYEN A POLK EREJÉBEN

Hangprojektorok

Szeretne otthoni surround hangzást, de nem igazán vágyik egy teljes házimozi hangrendszerre? Semmi gond! Erre is van megoldásunk! Élvezze a nagy teljesítményű, teljes teret körülölelő surround hangzást hangprojektoraink jóvoltából.
Hangprojektor kollekciókKiemelt termékek


BEMUTATJUK

a MagniFi MAX SR-t

Maximális teljesítményű házimozi hangprojektor rendszert vezeték nélküli háttérsugárzókkal


Kiemelt technológiákVoiceAdjust

Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló technológia. Soha többé nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.


Dynamic Balance

Lézeres mérések által analizálja a hangszórók elektroakusztikus rendszerét és segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.


SDA

A szabadalmaztatott SDA surround technológia kiküszöböli a hangfalban elgelyezett hangszórók közötti interferenciát. Ezáltal gazdag és körülölelő hangteret és kifinomult sztereó hangképet alkot, miközben egy valósághű, multidimenzionális hangélményt teremt.

Power Port

Számottevően csökkenti a turbulenciát, a torzítást és a portzajt egy mély és testes basszus hangzás érdekében.NÉZZE MEG A VIDEÓT ÉS TUDJON MEG TÖBBET A MAGNIFI MINI HANGPROJEKTORRÓL

Èlvezze a vezeték nélküli térhangzást és zenei streaminget

Néhány Polk hangprojektor már vezeték nélküli surround technológiával is rendelkezik, lehetővé téve a vezeték nélküli surround hangsugárzókhoz való kapcsolódást, amely nem más, mint a házimozi térhangzás jövője. Ráadásul számos hangprojektorunk beépített vezeték nélküli zenei technológiával is rendelkezik, ami minden zeneszámot fantasztikus hangélménnyé alakít át, függetlenül attól, hogy Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül történik a lejátszás.