Barion PixelREJTSE EL SZEM ELŐL A GAZDAG TÉRHANGZÁST

Falba és mennyezetbe építhető hangszórók

Töltse meg otthonát kiváló minőségű, lehengerlő térhangzással a Polk Audio egyszerűen beépíthető hangszórói által. Akár a falakba, akár a mennyezetbe építi be, ezek az innovatív hangszórók szinte láthatatlanul gondoskodnak a lenyűgöző, nagy teljesítményű hagzásról.
Tudjon meg többet a beépíthető hangfalakról:

A hang, ami láthatatlan

Evezzen új vizekre az otthoni audio világában és válassza a falba és mennyezetbe építhető, láthatatlan, de a legkevésbé sem hallhatatlan hangszóróinkat.  Egyszerű vonalvezetésű, exkluzív Sheer-Grille™ rostélyokkal ellátott könnyedén beszerelhető modellek gondoskodnak a nagyszerű hangélményről, miközben tökéletesen beleolvadnak bármely enteriőrbe.


Kiemelt technológiák


Szinte láthatatlan

A kis átmérőjű kialakításuknak és a festhető rostélyoknak köszönhetően a Polk Audio falba és a mennyezetbe építhető hangszórói észrevétlenül beleolvadnak környezetükbe.


Könnyű beszerelés

Az egyszerű, könnyedén beilleszthető kivitelezés és a Perfect Fit sablonjaink mindenki számára könnyen elérhetővé teszik az otthoni beépített térhangzást. A szabadalmaztatott Rotating Cam rendszer pedig biztonságos, rezgésmentes teljesítményről gondoskodik.


Megegyező hangszín

Az összes Polk Audio hangszóró megegyező hangszínnel rendelkezik az adott szérián belül, így észrevétlenül képes egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.

Legendás hangminőség

A Polk Audio több, mint 40 év szakmai tapasztalatára épülő házimozi rendszerei kétségtelenül magávalragadó térhangzást teremtenek.


Beépíthető hangzás

otthona minden helyiségébe


A Polk Audio végtelen lehetőségeket tár Ön elé, hogy észrevétlenül teremthessen lélegzetelállító térhangzást otthona bármely zugában.

Testreszabott opciókkal könnyedén optimalizálhatja a hangzást az egyes helyiségek paramétereinek megfelelően.