Barion Pixel
ZENEI STREAMING POLK MÓDRA

Intelligens Wi-Fi hangszórókkal

Az okostelefon csodálatos dolog, amely számtalan módon csatlakoztat bennünket a világhoz és néhány gombnyomással teljes hozzáférést biztosít számunkra a világ összes zenéjéhez. A beépített hangszórók viszont nem kedveznek kedvenc dalainknak. Bízza a Polkra, hogy bámulatos hangzást tremetsen Ön körül bárhol az intelligens Wi-Fi hangsugárzókkal. Ha egyszer meghallja mire képesek a Polk vezeték nélüli hangszórói, nem fér majd hozzá kétség, hogy minden modern háztartásnak szüsége van rájuk.


Gyorsabb csatlakozás, okosabb zenelejátszás


A Polk intelligens Wi-Fi hangsugárzókat egyszerűen beállíthatja és összekapcsolhatja az otthoni vagy munkahelyi Wi-Fi hálózatán keresztül. Élvezze a villámgyors zene streaming élményét. Az ingyenesen letölthető

Polk Omni alkalmazás segítségével könnyen és kényelmesen irányíthatja a zenelejátszást telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről. Szeretné, ha minden helyiségben ugyanaz a dal szólna? Vagy éppen az ellenkezőjére vágyik? Az Omnival mindezt könnyedén szabályozhatja, igényeinek megfelelően.DYNAMIC BALANCE


Lézeres mérések által analizálja a hangszórók elektroakusztikus rendszerét és segít meghatározni, hogy milyen anyagkombinációk használatával érhető el a lehető legkevesebb rezonancia és torzítás.


BASS RADIATOR BASSZUS KIEMELÉS


Kiemeli és felerősíti a mélyhangokat, miközben minimalizálja a torzítást. Kiváló alkatrésze a kis méretű kivitelezéseknek és a beépített mélysugárzóval rendelkező álló hangfalaknak.


WIDE DISPERSION ARRAY


Kifejezetten a kisebb ládákhoz kialakított megoldás, amely széles, körülölelő hangeteret képez.

VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓK


Csatlakoztasson vezeték nélküli hangszórókat a hangprojektorához és használja őket háttérsugárzóként a valódi 5.1 vezeték nélküli térhangzásért, anélkül, hogy kábeleket kellene keresztülvezetnie otthonán.
Hozzáférés az összes kedvenc zene streaming szolgáltatásához


Spotify, Pandora, Tidal, Amazon Prime Music és még sok más! Az intelligens Wi-Fi hangszórók új szintre emelik a zene streaming élményét. Lenyűgöző hangzásukkal kiteljesítik a korlátlan zenehallgatás örömét. A csúcsminőségű hangzás által pontosan úgy hallgathatja kedvenc művészei előadását, mintha a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén élvezné zenéjüket.