Barion PixelFeddezze fel újra a
televíziózás és filmnézés örömeit


Tegye feledhetetlenné kedvenc TV műsorait. Élje át a filmezés csodáját, úgy, mint azelőtt még soha. Engedje meg, hogy a Polk gondoskodjon a tiszta, részletgazdag térhangzás élményéről, mely elvarázsolja érzékeit.Mindegy, mit néz, kiváló hangzás mellett az élmény

Felülmúlhatatlan


Legyen az egy izgalmakkal teli sorozat vagy egy szórakoztató vígjáték, a Polk házimozi rendszerek makulátlan hangzása minden esetben megkoronázza az otthoni mozizás élményét.Hogy minden szót tisztán hallhasson


A legtöbb hangprojektorunkba beépítettük a szabadalmaztatott Voice Adjust technológiánkat, hogy páratlan tisztasággal élvezhessen minden dialógust, függetlenül attól, hogy hol foglal helyet a térben, vagy milyen magasra van állítva a hangerő. Ez a zseniális technológia lehetővé teszi, hogy úgy érzékelje a hangot, mintha egyenesen a fülébe beszélnének a képernyő szereplői, így garantáltan nem marad le egyetlen szóról sem. Mindemellett egy gombnyomással teljesen testreszabhatja hangélményét további hangerőszabályozási lehetőségekkel illetve filmekhez, sporthoz vagy zenéhez optimalizált előre beállított hallgatási üzemmódokkal.

Fedezze fel a Voice Adjust technológiával
​ellátott hangprojektorainkat

CSÖKKENTETT RÁZKÓDÁS A KIFOGÁSTALAN HANGMINŐSÉG ÉRDEKÉBEN


Egy felsőfokú analízis a hangfal teljes elektroakusztikus és mechanikus rendszeréről, amely elősegíti a legjobb alapanyagok kiválasztását és a legelőnyösebb formatervezést a lehető legvalósághűbb hangzású hanszórók megvalósításáért.

MEGKORONÁZZA A TÉRHANGZÁS ÉLMÉNYÉT


E szabadalmaztatott technológia a hangfalon belül semlegesíti az összes zavaró áthallást és torzítást, ezáltal fokozva a lehengerlő háromdimenziós hangélményt.

SZABADALMAZTATOTT POWERPORT FORMATERVEZÉS A TORZÍTÁS MENTES, KITERJEDT BASSZUS HANGZÁSÉRT


Számottevően csökkenti a turbulenciát, a torzítást és a portzajt egy mély és testes basszus hangzás érdekében.


Tudja meg milyen érzés a valódi mély basszus


A Polk mélynyomói olyan gazdag és mély, dübörgő basszus hangzást biztosítanak, amely kétségtelenül izgalmas élménnyé teszi a katasztrófafilmek hátborzongató viharjának hangját vagy az akciófilmek harci jeleneteinek erőteljes, alacsony frekvenciájú hangeffektjeit. Tekintsen rájuk úgy, mint a hangban való teljes elmerülés nélkülözhetetlen kiegészítőire, melyek bármely jelenetben képesek a drámai hatás tetőzésére.


VEZETÉK NÉLKÜLI HANGÁTVITEL A HÁTTÉRSUGÁRZÓKBA


Csatlakoztasson további vezeték nélküli hangfalakat a hangprojektorához és használja őket háttérsugárzóként egy valódi 5.1-es térhangzás eléréséért, anélkül, hogy kábeleket kellene keresztülvezetnie a nappali kellős közepén.

Javítja a hangszórórács hangjának áttetszőségétJavítja a hangszórórács hangjának áttetszőségét


Kiküszöböli az alacsonyabb minőségű hangszórórácsok esetében gyakran előforduló zavaró egyenletlenség okozta kellemetlenségek előfordulását, ezáltal biztosítva egy kifinomultabb hangteret.Kiküszöböli az alacsonyabb minőségű hangszórórácsok esetében gyakran előforduló zavaró egyenletlenség okozta kellemetlenségek előfordulását, ezáltal biztosítva egy kifinomultabb hangteret.

Szabályozza a dialógus hangszintjét


Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló, szabadalmaztatott technológia. Többé soha nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.Lenyűgöző hallgatási élmény élethű térhangzással


Amint megtapasztalja a teljes Polk térhangzást otthonában, attól fogva a filmezés és televíziózás élménye új értelmet nyer majd. Vigyázzon, nincs visszaút. A Polk élethű térhangzása pillanatok alatt belopja magát szívébe.