Monitor XT12

Aktív mélysugárzó subwoofer
A Monitor XT12 a Polk hangos, mély, erőlködés nélküli basszusát biztosítja, így a filmeket, zenéket és játékokat még hatásosabban és izgalmasabban élvezheti. Könnyen integrálható bármilyen házimozi vagy zenehallgatási környezetbe, és új mélysugárzó-, erősítő- és szekrénykialakítással rendelkezik - a megfizethető árú MXT12 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzásról mindenki számára.g
139.990 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

A Polk mindig is olyan hangszórókról volt ismert, amelyek mély, erőteljes, erőfeszítés nélküli basszust produkálnak, és ez alól az MXT12 sem kivétel. A nagy, 12"-os, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó egy portos házban, amelyet egy tiszta és rendkívül hatékony 100 W-os A/B osztályú erősítő táplál, már 24 Hz-ig mély basszust biztosít, így még több erőt és hatást ad kedvenc zenéinek, filmjeinek és videojátékainak.

Ha ilyen hangos és ilyen mély basszust szeretne, a mélysugárzónak többre van szüksége egy nagyszerű mélysugárzónál és egy erőteljes erősítőnél, hogy a mélysugárzás könnyednek tűnjön. A Monitor XT12 egy kritikusan merevített MDF-szekrényben kapott helyet, amely kivehető, precíziósan illeszkedő ráccsal rendelkezik, hogy elszigetelje a mélysugárzó hangját, miközben minimalizálja a nem kívánt rezonanciákat és hangzavarokat.

Az MXT12 tökéletesen megfelel a két mélysugárzó házimoziba való integrálásának modern trendjéhez. Ez egyenletesebb basszusokat biztosít, miközben kiegyenlíti a mélyhangokat az egész szobában. Akár egy, akár két mélysugárzót választ, a Monitor X12 következetesen változtatható keresztváltóval, polaritás- és hangerőszabályzóval rendelkezik, így az általa biztosított masszív basszust zökkenőmentesen illesztheti rendszerébe. Ezenkívül az MXT12 vonalszintű, LFE és nikkelezett, ötutas kötőpóznás bemeneteket kínál, biztosítva a közvetlen csatlakozást és a kompatibilitást a vevőegységgel.

A Monitor XT sorozatot végig minőségi, hangszínben konzisztens komponensekkel terveztük, hogy lehetővé tegye a modellek kombinálását álmai házimozi vagy zenehallgatási berendezésének összeállításához. Az egymáshoz illeszkedő komponensek egységes hangteret biztosítanak, a hangszórók zökkenőmentes keveredésével az igazán magával ragadó hallgatási élmény érdekében.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Speaker
Left/right 5-way binding posts
Feet
Permantly installed feet
LFE
Single RCA
Line Level
Yes
Transducers
12" bi-laminate paper (foam surround)
Bass Type
Bass reflex (ported)
Low-Pass Crossover Frequency
80 Hz - 160 Hz
Phase Adjustment
0/180
Amplifier Type
Class AB
Continuous Power
50W
Peak Power
100W
méretek
 407 x 418 x 456 mm
nettó tömeg
 17.70 kg
Letöltések

Letöltések