Barion Pixel

React Bar

Soundbar
A React Soundbar egy nagyméretű, részletes virtuális térhatású hangrendszer beépített Alexával. A legendás Polk hangszórótervezők fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.
119.990 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

REACT

HÁZIMOZI SOUNDBAR BEÉPÍTETT ALEXA ALKALMAZÁSSAL


ALEXA A SZOBÁDBAN

AZ EDDIGI LEGJOBB SOUUNDBAR-BA ÉPÍTETT ALEXA

A TV hangjának vezérlése

A beépített Alexa szolgáltatás az Ön parancsára működik. Szabályozza a hangerőt, állítsa be a hangszinteket és hangmódokat a hangjával. 

Amazon Multiroom Music

Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményéért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával. 

Alexa hívások és üzenetek

Miután beállította telefonszámát és szinkronizálta névjegyeit az Amazon Alexa alkalmazásban, egyszerűen kérje meg Alexát, hogy név alapján hívja fel bármelyik névjegyét. 

Folyamatos tanulás

Az automatikus szoftverfrissítésekkel a React képes megtanulni az új Alexa hangszolgáltatásokat és más soundbar funkciókat.

A hangerő szabályozása, a szintek beállítása és a hangmódok beállítása a hangoddal történik, miközben a soundbar segítségével a tévé mindig csodálatos hangzást nyújt. A Polk legendás hangsugárzó tervezői fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.

A beépített Alexa az Ön parancsára működik. Hangerőszabályozás és hangszínek beállítása hanggal.

Állítsa be a hangszíneket a SOUNDBAR-on keresztül a Polk Voice Adjust technológiával a tiszta, könnyen érthető párbeszédek érdekében.

Az Alexa alkalmazáson keresztül történő egyszerű beállítással percek alatt nagyszerű hangminőséget érhet el. HDMI-kábel mellékelve.

A Polk SR2 vezeték nélküli hátsó hangszórók (külön megvásárolható) hozzáadásával valódi térhatású hangzást biztosíthat. Erősítse a basszust a Polk React vezeték nélküli mélynyomó csatlakoztatásával (külön megvásárolható).

Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Bemenetek
1x HDMI kimenet (ARC), optikai bemenet a TV hanghoz, Bluetooth, 1x USB-A (firmware frissítésekhez), Bluetooth.
Átalakítók
2x 96mm x 69mm-es középsugárzó, 2x 25mm-es magas hangszóró, 2x 110mm x 100mm-es passzív sugárzók, 
​A termék méretei
1067 x 56 x 121 mm
Tartalmazza
Távirányító, HDMI kábel, optikai kábel, tápkábel, akkumulátorok
Letöltések

Letöltések