Barion Pixel

Monitor XT30C

LCR hangsugárzó
A Monitor XT30 maximalizálja a filmek, a TV és a játékok élvezetét a kristálytiszta, fókuszált párbeszédekkel, a könnyed basszusokkal és a dinamikus, nagy felbontású hangzással. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, megfizethető kialakítással az MXT30 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzásról mindenki számára.
79.990 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

A Polk mindig is olyan hangszórókról volt ismert, amelyek méretükhöz képest meglepő, erőlködés nélküli basszust produkálnak. Az MXT30 sem kivétel ez alól. A kettős 5,25 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzók tiszta, nyitott középtartományt és ütős, érzékeny basszust biztosítanak, alacsony torzítással - a hangokat és a zenét tisztán hagyják, miközben a koncerteket, valamint a film- és játékhangokat hatásosan töltik meg.

A legújabb Dolby Atmos és DTS:X surround hangzást támogató AV-vevőkészülékekkel és 4 és 8 ohmos erősítőkkel kompatibilis Monitor XT nem igényel speciális felszerelést a nagyszerű hangzáshoz.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: Nikkelezett kötőoszlopaik közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-szekrények a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Front Array Driver Complement
1x 1" Terylene Dome Tweeter, 2x 5-¼" Bi-laminate Paper Woofers
Enclosure Type
Rear port
Lower and Upper -3dB Limits
77 Hz - 26,000 Hz
Sensitivity (1 watt @ 1 meter)
89dB SPL
Total Frequency Response
55 Hz - 40,000 Hz
Recommended Amplifier Power Per Channel
30 watts - 200 watts
Tweeter/Midrange Crossover Frequency
2500 Hz
Inputs
Single nickel-plated 5-way binding posts
Méretek
 483 x 166 x 207 mm
Nettó tömeg
 5.90 kg
Letöltések

Letöltések