Barion Pixel

Reserve R900HT

ATMOS hangsugárzó
A megadott ár 1 db hangsugárzóra értendő !

A Polk Reserve R900 modul Dolby Atmos tanúsítvánnyal rendelkezik, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a DTS: X előírásoknak. Mivel a falra szerelhető vagy a kompatibilis Reserve hangfal tetejére helyezhető, ez a modul rugalmasságot biztosít. Fordítsa meg a hangszóró hátulján található kapcsolót a kívánt helyzet kiválasztásához, és a hangszóró automatikusan alkalmazkodik az optimális teljesítményhez.
119.995 Ft/db
Készleten
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

Pinnacle magassugárzó: Az új gyűrűs radiátor magassugárzó kialakítása drámai módon javítja a diszperziót, miközben tiszta, ropogós és természetes csúcsokat eredményez.
Turbina kúp: Sima és hihetetlenül részletes középkategóriás képalkotást biztosít
Differenciálódásgátló mágneses rácsok: Az akusztikusan inert rácsok tiszta esztétikát kínálnak, a hang feláldozása nélkül
Támogatja a legújabb magával ragadó kodekeket: 3D hangot nyújt a Dolby Atmos, a Dolby Atmos magassági virtualizáció, a DTS, a DTS: X, a DTS Virtual: X és az IMAX továbbfejlesztett hangsávjainál
Rugalmas elhelyezés: Az R900 falra szerelhető vagy bármilyen kompatibilis Reserve hangszóró tetejére helyezhető
Tökéletes egyezés: Úgy tervezték és tökéletesen illeszkedett a fához, hogy gyönyörűen kiegészítse a Polk Reserve vonalat; adjon hozzá kompatibilis könyvespolcot vagy torony hangszórót a tökéletesen magával ragadó házimozi élményért.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

méretek
 166 x 158 x 320 mm
nettó tömeg
 3.00 kg
minimum rendelhető mennyiség
 2 db
Letöltések

Letöltések