RTi A9

A nagy teljesítményű álló hangsugárzó
" Szeretjük a zenét, a filmeket, és szeretjük megosztani másokkal az élményt. Amit pedig elkészítünk, nem más, mint a világ egyik legjobban (legtöbbet) díjazott szórakoztató felszerelése."

Demo üzletünkben meghallgatható!
223.995 Ft/db 279.995 Ft/db
Mennyiség
Valódi erőbajnok


Az RTiA széria legkimagaslóbb tagja az RTiA9, egy valódi erőbajnok. A Dynamic Balance® jelátalakítókkal, három 178 milliméteres mélysugárzóval, két 133 milliméteres középsugárzóval és egy 25 milliméteres dóm magassugárzóval az RTiA9 még a legnagyobb helyiséget is feltölti energiával és izgalmas hangzással. Káprázatos,  500 Wattos erősítőteljesítményével gondoskodik arról, hogy egész teret betöltő hangzása Önt is levegye a lábáról.

Élvezze a nagy oktánszámú akciófilmeket vagy kedvenc jazz előadását RTiA hangszóró rendszerünkkel.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Ajánlott erősítőteljesítmény (Watt)
50 – 500
Frekvenciaátvitel (Hz)
18 – 27 000
Érzékenység (dB/1W@1m)
90
Impedancia (Ohm)
8
Magassugárzó átmérője (mm)
25
Mély-/középsugárzó átmérője (mm)
2 x 133
Mélysugárzó átmérője (mm)
2 x 178
Kabinet
MDF
Kabinetburkolat anyaga
Fafurnér
Rendszer
3-utas
Felépítés
első és hátsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség
van
Aranyozott csatlakozók
van
Méretek (szélesség x magasság x mélység – mm)
225 x 1 235 x 543
Tömeg (csomagolás nélkül – kg/db)
34
Letöltések

Letöltések

Főbb jellemzők

 • A finoman ívelt, belső merevítésekkel megerősített ház minimalizálja a rezonanciát és akusztikailag közömbös. Az RTiA széria hangsugárzói tiszta, pontos hangzásra lettek tervezve.
 • A két 133 milliméteres középsugárzó saját, egyénileg hangolt kamrákban különül el egymástól az egyenletes hangeloszlás és részletgazdag hangzás érdekében.
 • Klippel lézersugaras mérési technológiával optimalizált hangszórók egyenletes teljesítményről gondoskodnak a teljes hangspektrumon, minden hangerőszinten.
 • A Polk szabadalmazott Dynamic Balance technológiával mérnökeink megakadályozták a torzulást okozó nem kívánt rázkódások elterjedését a hangtérben.
 • Tartós, számítógéppel modellezett, fröccsöntött butilkaucsuk membrán felfüggesztés, amely elnyomja a nemkívánatos membrán rezonanciákat a tisztább hangzás érdekében.
 • Az RTiA Cascade Tapered Crossover keresztváltó korrigálja a többutas hangfalak esetében gyakran előforduló, hangszórók között felmerülő átviteli hibákat.
 • Gyönyörű, ívelt, keményfa bevonatú MDF doboz fekete vagy cseresznye színben.
 • Esztétikus, de akusztikailag közömbös számítógéppel modellezett rácsok akadálytalan, tiszta hangzást biztosítanak.
 • PowerPort® Plus szabadalmazott, mélyátvitelt segítő kúp alakú légterelő rendszerünk, amely a mozgó levegőt a reflexnyílástól kiindulva szétoszlatja. Megszünteti a turbulenciát és a torzítást, valamint mélyebb, kiterjedtebb basszushangzást eredményez.
 • Az RTiA széria hangszórói maradéktalanul egymásra lettek hangolva, azonos tulajdonságú alkotórészekből vannak felépítve és tökéletesen megegyező hangszínnel rendelkeznek. Ezáltal észrevétlenül képesek egységes hangzást teremteni a több hangsugárzóból álló hangrendszerek esetében.
 • Duplán aranyozott, professzionális csatlakozóterminál, 5 féle csatlakoztatási lehetőséggel.
 • A dupla csatlakozó pár kettős kábelezési vagy kettős erősítési lehetőséget kínál.