Barion Pixel

MagniFi Mini

Bluetooth, WiFi, Google Cast hangprojektor
Meglepően kis méret - még meglepőbben nagy hang! Ez a Polk Audio MagniFi Mini, amely rendkívül kis méreteinek köszönhetően a legkisebb helyre is befér, mégis képes egy átlagos szobát betölteni! WiFi Bluetooth Optikai digitális bemenet Analóg AUX bemenet HDMI csatlakozójának köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható TV-hez 5.1 Dolby Digital dekóder Voice Adjust technológia, kristálytiszta beszédhangok bármely forrás esetén Google Cast vezeték nélküli technológia.
139.990 Ft/db
Mennyiség


Óriási Hang egy Mini Sound Bar-ból

MAGNIFI MINI SOUND BAR
MagniFi Mini Házimozi Hangprojektor


A MagniFi Mini keskeny és kompakt kivitelezése ellenére egy lenyűgöző, teljes teret betöltő házimozi élményt nyújt. A legtöbb TV készülékkel kompatibilis és egyszerűen beállítható, valamint a beépített Polk Voice Adjust és surround technológiáknak köszönhetően kristálytiszta párbeszédet és döbbenetes térhangzást biztosít. A vezeték nélküli mélysugárzó pedig gondoskodik a részletgaztag mélyhangvisszaadásról. Kedvenc zenéit Bluetooth és Google Cast segítségével streamelheti.Tudjon meg többet a Magnifi Mini-ről, nézze meg az alábbi videót:
Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Frekvenciaátvitel (Hz)
50 - 22 000
Teljesítmény (Watt)
150
Dolby Digital dekóder
Távvezérlő
Bluetooth kapcsolat
WiFi
Analóg audio bemenet
1db
Aktív mélysugárzó kimenet
vezeték nélküli
Digitális koaxiális/optikai bemenet
-/1
HDMI csatlakozó
1 ARC
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
Hangprojektor
340 x 81 x 109
Mélynyomó
188 x 365 x 265
Tömeg (csomagolás nélkül - kg)
Hangprojektor
1.76 kg
mélynyomó
3.68 kg
Letöltések

Letöltések

Kimagasló térhangzás

Ez a meglepően kompakt hangprojektor és vezeték nélküli mélysugárzó a Polk szabadalmaztatott surround technológiája és az 5.1 Dolby Digital kódolás által bámulatos térhangzást teremt otthonában!

Helytakarékos kivitelezés

Szűk helyeken is teljes teret betöltő, nagyszerű Polk térhangzásról gondoskodik ez a szenzációs, kompakt sound bar.


Polk Voice Adjust Technológia

Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló technológia. Soha többé nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.

Vezeték nélküli zenei streaming

Beépített WiFi, Google Cast és Bluetooth segítségével közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy egyéb kompatibilis készülékéről vezérelheti a zenelejátszást.

Exkluzív Full Complement Bass technológia

A MagniFi Mini hangprojektor és a hozzá tartozó vezeték nélküli mélysugárzó lélegzetelállító mélyhangvisszaadásról gondoskodik és valódi, magávalragadó házimozi és zenehalgatási élményt nyújt.


Univerzális kompatibilitás


Valamennyi TV, set top box vagy szatelit IR távirányítóval kompatibilis.

Egyszerű beüzemelés


Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt HDMI és optikai kábelek segíségével hangprojektorát TV készülékéhez és már készen is áll a szenzációs hangzásra.

Külön hangzás zenéhez, filmekhez és sporthoz


Egyetlen gombnyomással, előre programozott üzemmódok használatával biztosíthatja a lehető legideálisabb hangzást zenéhez, filmekhez és sporthoz (ez utóbbi funkció hírműsorokhoz és talk show műsorokhoz is kiváló). Ezek a beállítások úgy optimalizálják a hangprojektor és mélysugárzó teljesíményét, hogy azok a legkiválóbb audió és házimozi hangélményt nyújtsák.

Éjszakai üzemmód

Többé nem kell aggódnia, hogy felébreszti alvó családtagjait vagy szomszédjait, amikor egy kis éjszakai filmezésre vágyik. A Night Mode funkció a hangprojektort és a mélysugárzót a csendesebb éjszakai lejátszásra optimalizálja visszafogottabb basszushangzással és tisztább dialógus kiemeléssel.

"A Polk MagniFi Mini az egyik legjobb hangprojektor,
amit valaha hallottunk ebben az árkategóriában..."