Signature S35E

Hi-Res slim centersugárzó fekete színben
Kimagasló hangzást nyújt mozira, TV-hez és zenére egy teljesen újratervezett formában. Élvezze a gazdag, tiszta, teljes körű hangzást a filmek, a TV és a zene számára a Polk új tervezésű Dinamikus Balance akusztikai technológia segítségével.
129.990 Ft/db
Mennyiség


High Resolution slim centersugárzó

Elhozza a hatalmas surround mozi élményt a nappali komfortjába: a Polk Signature sorozat folytatja a Polk amerikai Hifi hagyományát. Rendelkezik a Hi-Res tanúsítvánnyal, a Dynamic Balance meghajtó tervezéssel, a Terylene magassugárzókkal, a csillámmal megerősített polipropilén membránokkal, a precíziós keresztváltókkal, a diffrakciómentes mágneses előlapokkal, az anti-rezonáns MDF kabinettel és az exkluzív Power Port technológiával.

1"-os nagy felbontású Terylene magassugárzó kristálytiszta magasfrekvenciás átvitellel, amely tökéletesen reprodukálja a legújabb nagy felbontású audio fájlokat.
3"-os alacsony torzítású csillámerősített polipropilén membrán a tiszta basszushoz, jobb linearitáshoz és megnövekedett dinamikájú középfrekvenciákhoz. A csupán 4” magasságú kialakítás által olyan helyekre is installálható, ahova más center sugárzókat nem lehet elhelyezni.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Nettó tömeg
 6.35 kg
​Termék méret
 619 x 104 x 154 mm
Magassugárzó átmérője (mm)
25
Mély-/középsugárzó átmérője (mm)
76
Letöltések