Barion Pixel

Signature S30E

Hi-Res centersugárzó fekete színben
Kimagasló hangzást nyújt mozira, TV-hez és zenére egy teljesen újratervezett formában. Élvezze a gazdag, tiszta, teljes körű hangzást a filmek, a TV és a zene számára a Polk új tervezésű Dinamikus Balance akusztikai technológia segítségével.
A termék jelenleg nem rendelhető.
Érdeklődöm


High Resolution centersugárzó

Elhozza a hatalmas surround mozi élményt a nappali komfortjába: a Polk Signature sorozat folytatja a Polk amerikai Hifi hagyományát. Rendelkezik a Hi-Res tanúsítvánnyal, a Dynamic Balance meghajtó tervezéssel, a Terylene magassugárzókkal, a csillámmal megerősített polipropilén membránokkal, a precíziós keresztváltókkal, a diffrakciómentes mágneses előlapokkal, az anti-rezonáns MDF kabinettel és az exkluzív Power Port technológiával.


1"-os nagy felbontású Terylene magassugárzó kristálytiszta magasfrekvenciás átvitellel, amely tökéletesen reprodukálja a legújabb nagy felbontású audio fájlokat.
​5,25"-os alacsony torzítású csillámerősített polipropilén membrán a tiszta basszushoz, jobb linearitáshoz és megnövekedett dinamikájú középfrekvenciákhoz. Exkluzív Polk Power Port a nagyobb, hatásosabb basszusokért.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Nettó tömeg
 8.62 kg
Termék méret
 508 x 191 x 269 mm
Ajánlott erősítőteljesítmény
 20 watts → 125 watts
Frekvenciaátvitel
 42 Hz → 40000 Hz
Impedancia
 8 ohm
Magassugárzó átmérője (mm)
25
Mély-/középsugárzó átmérője (mm)
133
Letöltések