Signature S20E

Hi-Res állványos házimozi polcsugárzó fekete színben
Kimagasló hangzást nyújt mozira, TV-hez és zenére egy teljesen újratervezett formában.Élvezze a gazdag, tiszta, teljes körű hangzást a filmek, a TV és a zene számára a Polk új tervezésű Dinamikus Balance akusztikai technológia segítségével.

72.995 Ft/db
Mennyiség


High Resolution állványos házimozi
​polcsugárzó fekete színben

Elhozza a hatalmas surround mozi élményt a nappali komfortjába: a Polk Signature sorozat folytatja a Polk amerikai Hifi hagyományát. Rendelkezik a Hi-Res tanúsítvánnyal, a Dynamic Balance meghajtó tervezéssel, a Terylene magassugárzókkal, a csillámmal megerősített polipropilén membránokkal, a precíziós keresztváltókkal, a diffrakciómentes mágneses előlapokkal, az anti-rezonáns MDF kabinettel és az exkluzív Power Port technológiával.

(1) 1"-os nagy felbontású Terylene magassugárzó kristálytiszta magasfrekvenciás átvitellel, amely tökéletesen reprodukálja a legújabb nagy felbontású audio fájlokat.
(2) 6,5"-os alacsony torzítású csillámerősített polipropilén membrán a tiszta basszushoz, jobb linearitáshoz és megnövekedett dinamikájú középfrekvenciákhoz. Exkluzív Polk Power Port a nagyobb, hatásosabb basszusokért. 

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Nettó tömeg
 7.71 kg
Termék méret
 215 x 375 x 350 mm
Ajánlott erősítőteljesítmény
 20 watts - 125 watts
Frekvenciaátvitel
 39 Hz - 40000 Hz
Érzékenység
 88 dB
Magassugárzó átmérője (mm)
 25
Mély-/középsugárzó átmérője (mm)
165
Letöltések