Barion Pixel

Signature ES50

Álló hangsugárzó
Élvezze a filmeket, a zenét és a játékokat nagy felbontású, helyiséget betöltő, filmszerű hangzással és erőlködés nélküli basszusokkal. A Polk nagy teljesítményű ES50 álló hangfal dinamikusan kiegyensúlyozott akusztikai elrendezéssel, precíziós keresztváltókkal és Power Port basszuserősítő technológiával rendelkezik. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező és elérhető árú Signature Elite ES50 teljesíti a Polk ígéretét a mindenki számára elérhető nagyszerű hangzásról.
Az ES50 Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, Terylene dóm tweeter kristálytiszta magas hangokat (40 kHz+) biztosít, amelyek ideálisak az olyan szolgáltatásokból származó nagy felbontású zenék, mint az Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz és Spotify HiFi, valamint a legújabb ultra-hd filmek hangsávjainak élvezetéhez.
159.995 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

A Signature Elite ES50 Dynamic Balance polipropilén mélysugárzóknak és a 2,5-utas kaszkádolt keresztváltó elrendezésnek köszönhetően zökkenőmentes, élethű hangzásvilágot tapasztalhat, függetlenül attól, hogy hol ül.

A Polk szabadalmaztatott Power Port kialakítása nagyobb felületet és egyenletesebb légáramlást biztosít a nagyobb teljesítmény és kevesebb torzítás érdekében, mint a hagyományos portos hangszóróknál. Az ES50 kettős 5,25"-es mélysugárzójával párosítva ez erőlködés nélküli, érezhető basszust jelent.

Az ES50 tornyok tágas, tiszta, átfogó és valósághű hangvisszaadást biztosítanak szinte bármilyen erősítővel vagy receiverrel - legyen az 4 vagy 8 ohmos, vintage audiofil vagy a legújabb Dolby Atmos vagy DTS:X surround AVR-ek.

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Meghajtók
(2,54 cm) d (kör) Terylene High-Res dóm magassugárzó, 2x 5,25" (13,34 cm) d (kör) Dynamic Balance Mica megerősített polipropilén hangszórók.
Teljes frekvenciaválasz
42 Hz - 40.000 Hz
Érzékenység (1 watt @ 1 méter)
89 dB
Keresztváltási frekvencia
2,500 Hz
Impedancia
Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.
Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként
20 watt - 150 watt
Bemenetek
Kettős aranyozott 5-utas csatlakozó
Méretek
191 x 950 x 277 mm
Nttó tömeg
14.50 kg
Letöltések

Letöltések