Barion Pixel

RESERVE R200AE

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
Az elmúlt évek leghíresebb hangsugárzóját, a Reserve R200-at választottuk, hogy a Polk 50. évfordulóját ezzel az egyedi, világszerte egyszeri, 1000 párra limitált gyűjtői kiadású modellel ünnepeljük. Matthew Polk aláírásával és számozással ellátva egy speciális lézergravírozott hátlapon. Tartalmazza az eredetiséget igazoló tanúsítványt.
​​Különleges kiadású hangszóró a Polk 50. évfordulójára, világszerte mindössze 1000 pár gyártva. Prémium olajozott cseresznyefa furnéros ház Matthew Polk által számozott és aláírt, eredetiségigazolással és emlékplakettel ellátott hangsugárzó A Pinnacle magassugárzó tiszta magas hangokat és széles sweet spotot biztosít A Turbine membrános mélysugárzó meleg, kiegyensúlyozott középtartományt produkál A szabadalmaztatott X Port kialakítás ellenőrzött, nyugodt basszushangzást biztosít Továbbfejlesztett keresztváltó alkatrészek és aranyozott csatlakozók Hi-Res audio tanúsítvány Meghajtók: 1"-os Ring Radiator magassugárzó; 6 1/2"-os Turbine membrános mélysugárzó Minimális impedancia: 3.8Ω Érzékenység: 86dB Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-200 W Frekvenciaválasz (-3dB): 51Hz - 38kHz
259.995 Ft/db
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség

Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

méretek
 190 x 359 x 354 mm
nettó tömeg
 8.70 kg
minimum rendelhető mennyiség
 2 db
Letöltések

Letöltések

Ez a különleges kiadású hangsugárzó tartalmazza mindazokat az újításokat, amelyek az R200-at a Polk márka klasszikusává tették, valamint a gyűjtői modellhez méltó megkülönböztető jegyeket - az autentikus cseresznyefa furnértól a továbbfejlesztett keresztváltókig és a 24 karátos arannyal bevont csúcsminőségű ötpontos csatlakozókig.

A zászlóshajó Legend sorozatunk akusztikai újításait integráló eredeti R200 elnyerte a The Absolute Sound magazin 2021-ben az év állványos hangsugárzója, 2022-ben pedig a szerkesztő választása díjat. A Reserve sorozat a Sound & Vision 2022 szerint a legjobb választás, és számtalan 5 csillagos értékelést kapott a Polk rajongóitól világszerte.

A Pinnacle magassugárzó egyedi hullámvezetője a magas frekvenciák szélesebb körű szórását biztosítja a szobában. A 40 kHz feletti hangvisszaadással és a rendkívül gyors és pontos tranziensekkel az R200AE tisztaságot és részletességet kínál, bárhol is hallgatja.

A folyamatos tesztelések és finomítások eredményeként született meg a mélysugárzó egyedi bordázott Turbine membránmintázata. Az ultrakönnyű, mégis rendkívül merev membrán fokozott teljesítményű, pontosabb és gyorsabb hangvisszaadást biztosít. Lélegzetelállító középtartományt, részletes basszust és széles dinamikai tartományt hallhat, függetlenül attól, hogy milyen zenét hallgat.

A hagyományos, reflex-nyílásokkal ellátott hangfalkialakítások javítják a mélyfrekvenciás teljesítményt, de gyakran elfedik a középtartomány részleteit a nyílás rezonanciája miatt. A Polk szabadalmaztatott X-Port speciálisan hangolt szűrőket használ a nem kívánt rezonanciák kiküszöbölésére. Az X-Port segítségével mindkét világból a legjobbat kapja: feszes, torzításmentes basszust és kiválóan részletgazdag középtartományt.

 • Különleges kiadású hangszóró a Polk 50. évfordulójára, világszerte mindössze 1000 pár gyártva.
 • Prémium olajozott cseresznyefa furnéros ház
 • Matthew Polk által számozott és aláírt, eredetiségigazolással és emlékplakettel ellátott hangsugárzó
 • A Pinnacle magassugárzó tiszta magas hangokat és széles sweet spotot biztosít
 • A Turbine membrános mélysugárzó meleg, kiegyensúlyozott középtartományt produkál
 • A szabadalmaztatott X Port kialakítás ellenőrzött, nyugodt basszushangzást biztosít
 • Továbbfejlesztett keresztváltó alkatrészek és aranyozott csatlakozók
 • Hi-Res audio tanúsítvány
 • Meghajtók: 1"-os Ring Radiator magassugárzó; 6 1/2"-os Turbine membrános mélysugárzó
 • Minimális impedancia: 3.8Ω
 • Érzékenység: 86dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-200 W
 • Frekvenciaválasz (-3dB): 51Hz - 38kHz