FXi A6

Háttérsugárzó
89.995 Ft/db
Mennyiség
Ultranagy teljesítményű térhangzás az izgalmakkal teli házimozizáshoz

Az F/XiA6 kiváló választás a legjobb házimozi rendszerekbe és nagyon nagy helyiségekbe. Egy 165 milliméteres Dynamic Balance® mélyközép sugárzóval és két 25 milliméteres Dynamic Balance® dóm magassugárzóval egész teret betöltő részletgazdag és izgalmas hangteret alkot. Ez a surround hangsugárzó  varázslatos háromdimenziós hangélményben meríti el hallgatóközönségét. Konfigurálható bipole vagy dipole-ként a diszkrét és szórt hangzás érdekében. Oldalsó és hátsó hangfalként egyaránt bámulatosan teljesít. Két pár F/XiA6 hangszóróval tökéletes 7.1-es házimozi hangzás is létrehozható.Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Hangfal érzékenysége
88 dB
Hangfal frekvenciatartománya
45 - 27000 Hz
Letöltések

LetöltésekJellemzők

  • A trapéz alakú dobozok a mélyközép sugárzót és a magassugárzókat ellentétes irányba pozícionálják, hogy valósághűen elterülő, részletgazdag és élethű térhangzást hozzanak létre. A hátlapon lévő akasztók segítségével azonnal felszerelhető.
  • Egy kapcsolóval könnyedén válthat a dipole/bipole sugárzás között, attól függően, hogy oldalt vagy hátul helyezi el a hangfalakat.
  • Klippel lézersugaras mérési technológiával optimalizált hangszórók egyenletes teljesítményről gondoskodnak a teljes hangspektrumon, minden hangerőszinten.
  • A Polk szabadalmazott Dynamic Balance technológiával mérnökeink megakadályozták a torzulást okozó nem kívánt rázkódások elterjedését a hangtérben.
  • Tartós, számítógéppel modellezett, fröccsöntött butilkaucsuk membrán felfüggesztés, amely elnyomja a nemkívánatos membrán rezonanciákat a tisztább hangzás érdekében.
  • Az F/XiA Cascade Tapered Crossover keresztváltó korrigálja a többutas hangfalak esetében gyakran előforduló, hangszórók között felmerülő átviteli hibákat, amelyek rontják a hangminőséget.
  • Patented Acoustic Resonance Control® (ARC) tecnológia elnyomja a torzulást okozó hangfal rezonanciát, így gondoskodva a tiszta, természetes hangzásról.
  • Esztétikus, de akusztikailag közömbös számítógéppel modellezett rácsok akadálytalan, tiszta hangzást biztosítanak.
  • A Polk hangszórók minden szérián belül maradéktalanul egymásra lettek hangolva, azonos tulajdonságú alkotórészekből lettek felépítve és tökéletesen megegyező hangszínnel rendelkeznek, hogy egymást kiegészítve felülmúlhatatlan házimozi hangzást teremtsenek.
  • Aranyozott, professzionális csatlakozóterminál, 5 féle csatlakoztatási lehetőséggel.