Barion Pixel

MagniFi Max SR

5.1 Házimozi hangprojektor rendszer wireless háttérsugárzókkal és mélyládával
A Polk MagniFi MAX SR legmagasabb teljesítményű, 5.1-es házimozi Soundbar rendszer, ami nagyobb, dinamikusabb surround hangzást biztosít, mint a hagyományos hangprojektorok, és optimalizálva van a filmek, a TV műsorok, a sport és a zene életre keltésére.
A termék jelenleg nem rendelhető.
Érdeklődöm


Házimozi hangprojektor rendszer

A szabadalmaztatott SDA surround technológia felel a szélesebb, élvezetesebb hallgatási élményért és a Polk VoiceAdjust technológiának köszönhetően a kristálytiszta párbeszédet biztosít - és Polk Smart Remote technológiával van felszerelve, így a tv-készülék távvezérlőjével azonnal működik a dobozból kivéve. Tartalmaz egy vezeték nélküli mélysugárzót és két Polk SR1 vezeték nélküli hátsó hangsugárzót a valódi térhatású hangzáshoz, plusz HDMI (4 k kompatibilis) és optikai kábeleket a gyors és egyszerű beállításhoz. A beépített Google Chromecast és Bluetooth technológiái elérhetővé teszik az összes kedvenc zenéjét. Kompatibilis a legtöbb nagy TV-gyártóval.


Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció


Google Chromecast
igen
Bluetooth
igen
Meghajtók
Hangprojektor
4x 1x3 "(25x75mm) szélessávú meghajtó, 2x ¾" (19mm) magassugárzó és 1 "(25 mm) középsugárzó
Mélysugárzó
8" (200mm)
Háttérsugárzók
3 " (78 mm)
HDMI bemenetek
3 db (HDCP 2.2 kompatibilis)
HDMI kimenet
1 db (ARC)
Optikai bemenet
igen
Analóg audio bemenet
igen (3,5 mm)
LAN csatlakozás
igen
Frekvenciátvitel
35 Hz - 20 kHz
Konzol a falra szereléshez
igen
Méretek mélysugárzó
308mm x 369mm x 372mm
Méretek háttérsugárzó
199mm x 116mm x 103mm
Letöltések

Valódi 5.1-es térhangzás

A fő egység, a nagy teljesítményű vezeték nélküli mélysugárzó és az SR1 Wireless háttérsugárzók magával ragadó hatását az 5.1 Dolby Digital és DTS valamint a Polk SDA® sorround technológia teszi egy őrületes teljes teret kitöltő hallgatási élménnyé.Szabályozható rögzítés a falon

Egyedülálló falra szerelési rendszer arra szolgál, hogy a TV alá tökéletes vízszintben tudjuk elhelyezni a készüléket.


Univerzális kompatibilitás


A Polk Smart Remote technológiájának köszönhetően szinte valamennyi TV gyártó távirányítóival kompatibilis.
Polk Patented SDA® Surround Techológia 

Patented Stereo Dimensional Array (SDA) surround technológia egy kirobbanó színpadot és részletes sztereó képet kínál, miközben egy természetes multi-dimenzionális hang élményt ad.


Polk Voice Adjust Technológia

Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló technológia. Soha többé nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.

Beépített Google Chromecast

Stream-elje zenéit a kedvenc alkalmazásokon keresztül Wi-Fi segítségével, egyszerűen csak csatlakoztatni kell a Google Home hangsugárzóját az egyedülálló teljes házat kitöltő zenei élményért és irányítsa saját hangjával a lejátszást.