A nagyszerű, megfizethető házimozi


T Széria 

Component Speakers


Fantasztikus hangzás, fantasztikus áron


Emelje új szintre a házimozizás élményét a T széria hangsugárzóival.

Függetlenül attól, hogy a legújabb akciófilm igzalmaira vagy egy romantikus vígjáték szívmelengető jeleneteire vágyik, ez a házimozi rendszer új távlatokat nyit meg az otthoni szórakozásban. Egyszerűen beállítható, támogatja a Dolby és a DTS technológiákat, és a legtöbb házimozi lejátszóhoz könnyedén kapcsolódik.A megfizethető otthoni hangélmény

Mindegy, hogy TV, film vagy zene szól, a T széria teljesítménye lehengerlő. Nagyszerű és megfizethető hangzásra vágyik? Nem kell tovább keresgélnie, a T széria hangfalai teljesítik kívánságát.
Életre kelti a zenét


A T széria több, mint egy hétköznapi házimozi hangrendszer. Valósággal életre kelti a zenét. A T széria hangszóróinak elképesztő hanzásával minden egyes alkalommal lenyűgözheti barátait. Tekerje fel a hangerőt és induljon a buli!
Kezdődhet a játék


Kedveli az élő sportközvetítéseket? A T széria szenzációs hangzása a meccs vagy verseny végeredményétől függetlenül minden sport rajongónak emlékezetes élményt nyújt. A focitól az  autóversenyzésen át egészen a műkorcsolyáig, a POLK valósághű hangzása bármely sportág esetében gondoskodik a feledhetetlen szórakozásról.