VONZÓ KÜLSŐ, MÉG VONZÓBB HANGZÁS


RTiA Széria

A káprázatos zenehallgatási élményt és a körülölelő házimozi hangzást most egy gyönyörű megjelenésű, valódi fából készült hangszóró család hozza el Önnek. Öltöztesse fel otthonát az RTiA széria természetes szépségű és meglepően valósághű hangzást nyújtó hangsugárzóival.Álló hangfalak


Állványos hangfalak, háttérsugárzók


Centersugárzók


Valódi fa, valódi teljesítmény

Az RTiA széria hangsugárzói tiszta, pontos hangzásra lettek tervezve. Egyedülálló, íves burkolatuk kialakítása minimalizálja a rezonanciát. Finoman ívelt, belső merevítésekkel megerősített házuk akusztikailag közömbös. Ezek az ígéretes hangfalak külsőleg egy csodálatos, valódi fából készült réteggel vannak bevonva.
Lenyűgöző frekvenciatartomány


Az RTiA széria tele van kellemes meglepetésekkel. Legyen szó kedvenc komolyzenei lemezéről, akusztikus gitár zenéről vagy egy izgalmakkal teli akciófilmről, az RTiA hangszórók széles dinamikatartományt átölelő hangzása soha nem okoz csalódást.

KLIPPEL TORZÍTÁS ELEMZÉS

Pontos és átfogó lézersugaras mérési technológia a hangszórók teljes felépítésének optimalizálására. Célja, hogy magas és alacsony hangerőszinten egyaránt garantálja az egyenletes frekvenciamenetet és kifogástalan hangminőséget.

POWER PORT® ÉS POWER PORT® PLUS

A Polk szabadalmazott Power Port® légterelője számottevően csökkenti a turbulenciát, a torzítást és a portzajt a mély és testes basszus hangzás érdekében. A Power Port® Plus két Power Portot és további belső merevítéseket alkalmazva fokozza a basszus teljesítményét a legalacsonyabb frekvenciatartományban, a legmagasabb hangerőszint mellett.

EGYMÁSRA HANGOLVA

Az RTiA széria hangszórói maradéktalanul egymásra lettek hangolva, azonos tulajdonságú alkotórészekből lettek felépítve és tökéletesen megegyező hangszínnel rendelkeznek, hogy egymást kiegészítve felülmúlhatatlan házimozi hangzást teremtsenek.
Dynamic Balance®

A szabadalmazott Dynamic Balance® technológia segíségével kifejlesztett selyem és bikarbonát alapú anyagok speciális hangolásának köszönhetően a RTiA széria hangszórói tiszta, részletgazdag és dinamikus hangzással kápráztatják el hallgatóikat.Kicsi a bors, de erős


Ha csukott szemmel meghallaná az RTiA3 állványos hangsugárzónk erőteljes hangzását, egészen biztos, hogy arra számítana, hogy egy termetes álló hangfalpár teljesítményét hallgatja. Az RTiA3 hangfalak tökéletes szereplői a legigényesebb házimozi rendszereknek.
A szépség és teljesítőképesség tökéletes ötvözete


 Az RTiA1 a széria legkompaktabb állványos hangszórója. Kedvező mérete ellenére rendkívüli teljesítőképességel rendelkezik, ezért kiváló választás mind zenehallgatáshoz, mind házimozi rendszerekhez. Az RTiA széria minden tagja esztétikailag és akusztikailag egyaránt elsőosztályú.