A LEHENGERLŐ HANGZÁSÚ

LSiM Széria


Teremtsen tökéletes harmóniát mindennek, amit hallgatni szeret.
Mélyülön el a részletgazdag hangélményben. A Polk LSiM széria kimagasló teljesíményű
hangszórói megkoronázzák a házimozizás élményét.


Álló hangfalak


  Centersugárzó, Állványos Hangfalak
  ​és Háttérsugárzók   Beépíthető hangszórók

   Az LS széria beépíthető hangszóróinak hangszíne megegyező az LSiM széria hangsugárzóinak hangszínével. Ennek köszönhetően beépíthető hangszórókkal is létrehozható ugyanaz a kiterjedt hangtér, amelyet az LSiM biztosít.

    Feltűnő külső, elképesztő pontosság


    A legjobb hangzás, amit valaha teremtettünk, az LSiM széria büszkesége. Szenzációs mérnöki fejlesztéseinknek köszönhetően tiszta, természetes, élethű hangélményt nyújt, gazdag mélységű basszus hangzással megkoronázva. Ez az a hangzás, amit mindenki meg akar tapasztalni. A legújabb, nagy felbontású audió élményhez terveztük. Új átalakítók. Új anyaghasználat. Gyönyörű, görbe vonalvezetésű kialakítás. Kétségtelenül a legütősebb szériánk!

    A teljesítmény csúcsa

    Ez az a széria, amelynél leginkább megmutatkozik a hangzás makulátlan pontossága és a hang valódi dinamikája. Adja át magát a filmezés teljes élvezetének, úgy, mint még soha. Halljon meg minden apró részletet a hangtérben. Érezze, ahogy a valósághű hanghatásra életre kel otthona akusztikája. Felülmúlhatatlan LSiM szériánkat több, mint 40 év elhivatottsága és szenvedélye alkotta meg.

    Dinamikus hangdoboz

    Hangdobozaink speciális kialakítású belső terében két különálló, egyénileg hangolt kamrában különül el egymástól a szuper pontos gyűrűs magassugárzó és a kiterjesztett mozgású középsugárzó. Ennek az egyedülálló megoldásnak köszönhetően csökken a teljesítményromboló hátsó hullámvisszaverődés és a hangszóró széles, egységes hangeloszlást képes biztosítani a kritikus 200Hz - 2kHz-es tartományban.

    Gyűrűs magassugárzók

    Rendkívül magas teljesítményre tervezett gyűrűs radiátor magassugárzónk dicsekvésre méltó dinamikatartománnyal, kimagasló hangeloszlással és kiterjesztett, magas válaszadással bír. Készüljön fel a lehengerlő részletekre és valósághű hangképre minden egyes hallgatáskor.

    Cassini ovális mélysugárzók

    Megnöveltük a mélysugárzó membránjának felületét, hogy mélyebb és gazdagabb basszus hangzást és drámai hangképet biztosítson. Az innovatív lengőtekercs kialakítása fokozza a mélynyomó terhelhetőségét és növeli a membránkitérést, ezáltal  kiterjedtebb mélyhangvisszaadást produkál.

    Klippel mérőrendszerrel optimalizált Dynamic Balance® jelátalakítók

    A szabadalmazott Dynamic Balance technológiánkkal kifejlesztett jelátalakítóink megakadályozzák a nem kívánt rázkódások elterjedését, és gondoskodnak a legjobb hangtisztaságról  minden hangerőszint mellett.