Barion Pixel

Command Bar

A házimozi hangprojektor beépített Amazon Alexa szolgáltatással
Nagy teljesítményre tervezett driver, vezeték nélküli mélysugárzó és Dolby / DTS surround dekódolás egy lélegzetelállító házimozi élményért. Az Amazon Alexa és a beépített mikrofonok lehetővé teszik, hogy a lejátszást, a megállítást és a hangerőt egyszerűen szabályozhassa a hangjával. Csak egy szavába kerül! Zenei streaming, intelligens otthoni készülékek vezérlése, internetes keresés, Audible hangoskönyvek hallgatása és ébresztők beállítása egy helyen. Kompatibilis 4K és HD TV készülékekkel valamint Amazon Fire TV-vel. Beépített kettős HMDI 2.0b bemenetekkel van ellátva.
A termék jelenleg nem rendelhető.
ÉrdeklődömA szenzációs Command Bar most előrendelhető

NE MARADJON LE RÓLA


NÉZZE MEG A VIDEÓNKAT ÉS ISMERJE MEG A JÖVŐ HANGPROJEKTORÁT


Specifikáció
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Frekvenciaátvitel (Hz)
40 - 22 000
Teljesítmény (Watt)
300
Dolby Digital dekóder
Távvezérlő
Bluetooth kapcsolat
Analóg audio bemenet
1db
Aktív mélysugárzó kimenet
vezeték nélküli
Digitális koaxiális/optikai bemenet
-/1
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
Hangprojektor
965 x 52 x 76
Mélynyomó
304 x 334 x 228
Tömeg (csomagolás nélkül - kg)
Hangprojektor
2.2 kg
mélynyomó
4.44 kg
Letöltések

Letöltések
Alexával valóságos álom az irányítás


Amikor kimondja, hogy “Alexa” a Command Bar automatikusan lehalkítja a hangerőt, hogy tisztán hallhassa parancsait. Mindez úgy lehetséges, hogy nagy hatótávolságú mikrofonokat és az Amazon Alexa szolgáltatást együttesen beépítettük a hangprojektorba. A Command Bar nem csupán Alexa kompatibilis, hanem beépített Alexa van benne!

Gazdag, körülölelő házimozi hangzás


A nagy teljesítményre tervezett meghajtóval, a vezeték nélküli mélysugárzókkal és a Dolby / DTS surround dekódolással egy rendkívüli, helytakarékos házimozi élményt hoz el otthonába.
Irányítsa hangprojektorát Amazon Alexával


A beépített nagy hatótávolságú mikrofonoknak köszönhetően könnyedén, a saját hangjával szabályozhatja a hangerőt, beállíthatja a basszus szintjét és a hangzás módját valamint kiválaszthatja a lejátszó eszközt. Csak egy szavába kerül! Többé nem számít, hogy kinél van a távirányító, hiszen Alexával az Ön hangja vezérli a hangprojektort.
Alexa Action gomb a távvezérlőn


Természetesen készültünk egy prémium kategóriás infra távirányítóval is, amelyen elhelyeztünk egy Alexa Action gombot arra az esetre, ha hangosan hallgatja a zenét, hogy ne kelljen túlkiabálnia a hangszórókat. Így egyetlen gombnyomással lehalkul a hangerő és a Command Bar készen áll, hogy fogadja utasításait.

HD TV Kompatibilis 

Kompatibilis 4K és HD TV készülékekkel és beépített kettős HMDI 2.0b bemenetekkel van ellátva.
Polk VoiceAdjust™ technológia

Elkülöníti és egyénileg szabályozza a hangszintet valamint egyenletes, tiszta hangzást reprodukál ez az egyedülálló, szabadalmaztatott technológia. Többé soha nem marad le egyetlen szóról sem kedvenc filmje, TV műsora vagy sportközvetítése alatt.


Lenyűgöző Polk hangzás

A nagy teljesítményre tervezett meghajtóval, a vezeték nélküli mélysugárzókkal és a Dolby / DTS surround dekódolással lehengerlő házimozi élményt teremt otthonában.


Beépített nagy hatótávolságú mikrofonok és Amazon Alexa szolgáltatás

Könnyedén, a saját hangjával szabályozhatja a hangpojektort és az otthonában lévő intelligens eszközöket valamint vezérelheti a zenelejátszást. Csak egy szavába kerül!


Fire TV Kompatibilis

A HDMI bemenetek úgy vannak tervezve és elosztva, hogy megfeleljenek az Amazon Fire TV és más széles HDMI eszközök helyigényének. A beépített USB port a Fire TV eredeti és 4K verziójával is működik.


Mindig fejlődik

Az automatizált frissítések biztosítják, hogy a hangprojektor minden új Alexa szolgáltatást és egyéb friss funkciót megtanuljon.


Kompatibilis intelligens otthoni eszközeivel

Amazon, WeMo, ecobee, Philips Hue, Samsung SmartThings és sok más intelligens eszközzel is kompatibilis, hogy kényelmesen irányíthassa a világítást, a ventilátort, a tévékészülékeket, kapcsolókat, termosztátokat, sőt akár még a garázskaput is.


TV távirányítójával is kompatibilis

Szabályozza a hangerőt vagy némítsa le a hangprojektorát Samsung, LG, Sony és Vizio TV távirányítóján keresztül, külön programozás nélkül. Csatlakoztassa készülékét HDMI vagy optikai csatlakozókkal.


Bluetooth zenei streaming

Streamelje kedvenc zenéit okostelefonjáról, táblagépéről vagy bármilyen kompatibilis eszközről Bluetooth-on keresztül.


Univerzális kompatibilitás

Nagysebességű HDMI és optikai kábeleket adunk mellé, hogy gyors és egyszerű legyen a beállítás. Az alacsony, 5 centiméter magasságú kivitelezésnek köszönetően pedig a Command Bar garantáltan nem takarja el a TV képernyőjét.


Külön hangzás sporthoz, zenéhez és filmekhez

Előre programozott üzemmódok használatával biztosíthatja a lehető legideálisabb hangzást minden otthoni szórakozáshoz.

Éjszakai üzemmód

Ez a funkció a hangprojektort és a mélysugárzót a csendesebb éjszakai lejátszásra optimalizálja.

Állva vagy falra szerelve

Formatervezőink gondoskodtak róla, hogy a Command Bar a TV szekrényen állva és a hátlapján kialakított nyílásokon keresztül a falra szerelve is  kiválóan teljesít.